TOP

Vegeu tots els músics
Jazz

The Half Blood Productions

Ambiciós projecte emmarcat en el jazz, amb ramificacions en altres gèneres i múltiples formats d’espectacle, impulsat pel pianista Samuel Pérez i el baixista Aaron Puente.

The Half Blood Productions és un col·lectiu musical amb producció d’esdeveniments creat per dos extraordinaris músics professionals de l’illa: el pianista Samuel Pérez (Eivissa, 1991) i el baixista i contrabaixista Aaron Puente (l’Havana, 1985), tots dos amb un important bagatge professional a l’esquena. El projecte, al qual es sumen molts altres músics, va néixer el 2019 i ha passat pels més importants escenaris de l’illa. Compta fins i tot amb un àlbum anomenat Mestizos, publicat el 2023.

El seu repertori oscil·la entorn del jazz i els ritmes llatins, encara que toquen molts altres gèneres, com a pop, rock, soul, bossa nova, swing… S’adapten a cada tipus d’esdeveniment i també realitzen covers, encara que sempre portant els temes al seu terreny, aportant-lis un estil propi i respectant les melodies originals. També ofereixen múltiples formats, com a duo, trio o quartet instrumentals o amb veu, piano en solitari i fins i tot un espectacle de música i pintura en viu, amb la col·laboració de l’artista Cristina Reina, on les dos disciplines es fusionen.

Entre els músics integrats en el projecte, a més de Samuel Pérez i Aaron Puente, figuren el percussionista Alain Ladrón de Guevara, els cantants Andrea Marí Thomas, Reya; Nacho Lezcano i Geovanni Pérez (també percussionista), el violinista Ramsés Puente i el productor, dj i enginyer de so Dalibor Dadoff.

Encara que és eivissenc, Samuel Pérez ha viscut llargues temporades a Madrid des d’on ha acompanyat al piano en les seus gires a artistes de la talla de Mónica Naranjo. A més, és compositor, arranjador, productor i professor de música. Ha treballat en projectes de jazz, pop, rock, musicals, flamenc…

El cubà Aaron Puente, per altra banda, és un dels baixistes més prestigiosos de l’illa. Es va graduar a l’escola Félix Varela i ha treballat en projectes de jazz, latin jazz, blues, rock, funk, música clàssica i contemporània, òpera… Exerceix, a més, com a músic d’estudi i col·labora amb nombroses bandes de l’illa, entre les quals destaca el grup resident del Teatro Ibiza. També exerceix com a professor de música i acompanya a grans artistes internacionals en els seus concerts per l’illa.

discos

The Half Blood Productions

Mestizos

Primer àlbum del projecte musical The Half Blood Productions, creat pel pianista Samuel Pérez i el baixista Aaron Puente, amb la col·laboració de diferents músics (2023).
Escolta el disc

Vídeos

‘Queen’s Medley’ (Half Blood Trio)

‘Fly me to the moon + Alfonsina y el mar’ (Half Blood Duo)

‘Ay mamá Inés’ (Half Blood Trio)

‘Havana’ (Half Blood Trio)

‘Shape of you’ (Half Blood Trio feat. Andrea Marí)

‘Easy on me’ (Half Blood Duo)