TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Flamenco / Folk

Concert de María del Monte i Querencia Flamenco, a Caló de s’Oli

13 octubre / 20:00 h - 23:00 h

María del Monte

Un dels moments més importants del programa de festes de Cala de Bou i Port des Torrent (pot consultar-se en aquest enllaç), és el concert que oferirà l’artista andalusa María del Monte, a la qual precedirà la formació local Querencia Flamenco, i que tendrà lloc en el recinte exterior de l’Auditori Caló de s’Oli, amb la badia com a teló de fons.

La cantant de sevillanes i cobla andalusa María del Monte va néixer a Sevilla el 1962 i, des que va guanyar el concurs musical de TVE Gente Joven, el 1982, ha desenvolupat una carrera que l’ha convertit en una de les folklòriques més destacades del país. Compta amb més de vint àlbums publicats i el recital de Caló de s’Oli forma part de la gira de presentació de Todo vuelve, el seu més recent treball. Alguns dels seus àlbums s’han convertit en múltiples discos de platí, gràcies a unes vendes extraordinàries. María del Monte, a més, ha participat i presentat multitud de programes televisius i radiofònics, fet que ha disparat la seua fama.

Querencia Flamenco, per altra banda, és un dels trios més consolidats d’aquest gènere a Eivissa. Va ser creat el 2007 pel percussionista madrileny Luis de les Heras, al qual actualment acompanyen Juan Lladó com a cantaor i segon guitarrista, i Toni Muñoz com a primer guitarrista. El seu espectacle ofereix un flamenc elegant que manté en tot moment els orígens i les arrels, amb alguns trets contemporanis a través de matisos jazzeros, afrocubans i altres pinzellades de l’altre costat de l’Atlàntic.

Concert gratuït

Lloc

Auditori Caló de s’Oli
Carrer de Màlaga, 07829, Illes Balears
Sant Josep de Sa Talaia, 07829 España
+ Mapa de Google
Informació del músic
Querencia
Envia l'esdeveniment als teus amics
PROGRAMA DE FESTES CALA DE BOU I ES PORT DES TORRENT 2023
Mapa