TOP

Vegeu tots els músics
Flamenc

Querencia

Una de les més sòlides formacions de flamenc d’Eivissa, amb un trio de percussió, guitarra i cant que s’amplia amb més músics i balladors

Querencia ofereix un dels espectacles de flamenc més consolidats d’Eivissa. Aquesta formació, que ha passat pels escenaris més importants de l’illa i ha actuat en multitud d’esdeveniments privats, va ser creada en 2007 pel percussionista madrileny Luis de las Heras, al qui actualment acompanyen Juan Lladó com a cantaor i segon guitarrista, i Toni Muñoz com primer guitarrista.

Aquests tres músics conformen la columna vertebral d’una formació que s’amplia i contreu en funció de les necessitats i característiques dels locals o auditoris en els quals actuen. A ells se sumen balladors i balladores com Jesús Olmedo i Mily Arenas, així com altres músics, com els guitarristes Álvaro Perucho i Axel Rivera, o el cantaor Raúl Jiménez.

El seu espectacle ofereix un flamenc elegant que manté en tot moment els orígens i les arrels, juntament amb alguns trets contemporanis a través de matisos jazzeros, afrocubans i altres pinzellades de l’altre costat de l’Atlàntic.

Vídeos

Querencia