TOP
Actualitat

The Groovy Brothers celebra el seu 10è aniversari amb un concert molt especial

The Groovy Brothers, un dels power trio de rock més actius de l’illa, es troba aquests dies de festa, ja que celebra el seu 10è aniversari sobre els escenaris. Aquest grup, que ofereix un potent repertori de versions de rock, blues i soul, ho festejarà amb un concert molt especial, que es celebra el dissabte, 15 d’abril, a Can Jordi Blues Station. Serà a partir de les 13 hores, amb entrada gratuïta per a tot el públic.

El grup es va crear el 2013 per a participar en les festes de Sant Antoni i, després d’alguns canvis de components, s’han establert en l’escena musical pitiusa amb centenars de concerts en el seu historial. La formació la lidera el veterà guitarrista i cantant Chris Farley (Liverpool, el Regne Unit), que va arribar a l’illa el 1986 des d’Amsterdam al costat del seu grup Legsakimbo, que es va convertir en habitual d’escenaris històrics com La Reja, Teatro Pereyra o Sgt. Peppers, entre altres. Completen la formació els germans Gabriel i Danilo Martínez Boerr (Montevideo, l’Uruguai) al baix i la bateria, respectivament. Abans van passar per la banda músics tan prestigiosos com el britànic Peter Collins o l’irlandès Séan Mackey.

Durant l’any passat, The Groovy Brothers va oferir més de 150 concerts tant amb aquesta banda com amb la seua versió acústica, anomenada Acoustic Grooves. Tota aquesta presència i la versatilitat fan d’ella una de les agrupacions més actives de l’illa en l’actualitat, amb concerts en tota mena d’esdeveniments i establiments: des d’un xou homenatge al bluesman Rory Gallagher fins a la recent Flower Power de Sant Antoni, davant d’un públic de més de 3.000 persones.

Felicitats Chris, Danilo i Gabriel! Sou molt grans.