TOP
Actualitat
Poison Ivy (Can Jordi). Foto: Joan F. Ribas

Poison Ivy llança ‘Free Poison’, el seu segon àlbum amb 17 temes propis

La banda de punk rock Poison Ivy, formada per Sílvia San (guitarra i veu), Sílvia Coca (baix i cors) i Elena Exenberger (bateria i veu), acaba de llançar el seu segon àlbum d’estudi, després de passar diversos mesos tancades amb el productor P. J. González, a Can Cala Studios, que s’ha ocupat de gravar-lo i muntar-lo. Es titula Free Poison i conté ni més ni menys que 17 temes, tots ells propis. Ha comptat, a més, amb la col·laboració del guitarrista i cantant Ferran Nogués en alguns d’ells.

La composició dels temes s’ha repartit entre les diferents artistes de la banda. Hi ha deu cançons de Sílvia Coca, quatre de Sílvia San i tres més d’Elena Exenberger. La temàtica és molt variada i sovent està basada en les experiències personals de les pròpies artistes. Pot escoltar-se a les principals plataformes de streaming i pròximament sortirà a la venda en format físic.

Poison Ivy va néixer el 2015 de la mà de les mateixes artistes que actualment formen la banda. Van fer el seu primer concert el 2016 i el 2017 van llançar el seu primer àlbum, Poison Factory. Ofereixen un repertori potent i enèrgic amb influències que van des de grups eivissencs com The Frigolos o Tonto, a clàssics com Johnny Burnette, Stray Cats, Wanda Jackson, Creedence Clearwater Revival, Led Zeppelin, The Runaways i Ramones.

Esperam amb interès la presentació oficial del disc, que probablement coincidará amb un concert en directe a l’illa d’aquest grup.