TOP
Actualitat
Joan F. Ribas

Nova edició del catàleg de grups i artistas de l’Associació de Músics d’Eivissa

L’Associació de Músics d’Eivissa ja ha publicat el ‘Catàleg de grups i artistes 2023-2024’, una publicació anual que dona continuïtat a una iniciativa que va néixer el 2019 i que recopila les principals propostes musicals de les Pitiüses, amb l’objectiu de donar-les a conèixer a promotors tant insulars com peninsulars, de l’àmbit públic i privat.

Enguany el catàleg compta amb 39 opcions, amb una varietat d’estils que van des del rock, el blues, el clàssic i el jazz, fins uns altres com heavy metall, punk, pop, jazz, folk, indie i tango. Cadascuna amb la seua descripció, fotografia, telèfon de contacte i diferents codis QR que enllacen amb xarxes socials, pàgines web i canals de vídeos dels artistes.

“Des de l’Associació pretenem donar més visibilitat a la gran quantitat d’artistes i varietat d’estils musicals, enriquida per la influència de músics provinents d’arreu del món, que están presents a la pitiüsa major i que ofereixen música en viu de gran qualitat. Volem que aquest catàleg es converteixi en un element de referència per a les institucions públiques i empresaris illencs i que sigui perdurable en el temps”, explica l’associació a la introducció del directori.

L’accés al catàleg és obert i gratuït a tots els grups i artistes d’Eivissa i Formentera, siguin socis o no, i es troba disponible en dos formats: físic i en línia, a través de la web www.musicseivissa.com. També es pot descarregar des d’aquest enllaç.

L’Associació de Músics d’Eivissa té com a principals finalitats agrupar, representar i promoure els interessos econòmics, socials, culturals i professionals de tots els músics residents a l’illa d’Eivissa, que ofereixen música en directe. De la mateixa manera, vol fomentar la solidaritat dels músics i la participació activa dels seus associats.