TOP

Vegeu tots els músics
Pop / Rock

Zerro

Cantant i guitarrista madrileny establert a Eivissa, amb una llarga trajectòria musical al rock i un nou disc

Jaime Cerrolaza, Zerro, és un artista madrileny resident a l’illa d’Eivissa des de fa alguns anys i molt vinculat a La Granja de San Ildefonso (Segovia). La seua trajectòria com a músic és llarga, ja que va començar a tocar de manera autodidacta el piano a casa dels seus avis i a rebre classes de percussió des de nen. Als catorze anys, es va comprar una bateria per a crear el seu primer grup (Sin Komentarios) amb un amic de la infància i posteriorment va formar part de diferents bandes com a bateria de rock. Poc temps després va decidir passar-se a tocar la guitarra rítmica i va començar a compondre les seues pròpies cançons.

Vinculat sempre a la música des dels seus inicis a la localitat madrilenya de Tres Cantos, va exercir també com a cantautor en solitari, fins a passar després més de quinze anys de marxa com a cantant i guitarrista del grup de versions, Bumeranes.

En arribar a Eivissa, Zerro va començar a tocar des de baix. Va obtenir la llicència com artista de carrer i va estar un any tocant pel centre de la ciutat, a funda oberta, com a mitjà de subsistència. Aquesta experiència va ser determinant per al seu creixement i per a les oportunitats que van arribar un temps després.

De seguida es van succeir els concerts als bars de l’illa, actuant a guitarra i veu per múltiples escenaris. El seu espectacle consisteix en una original recreació de temes clàssics del pop i el rock en espanyol. En 2021, a més, va publicar un disc homònim amb temes influïts per les arrels madrilenyes i l’experiència eivissenca.

discos

Zerro

Zerro

Àlbum creat en 2021 per Zerro, cantant madrileny establert a Eivissa, i produït per Alfonso Samos
Escolta el disc

Vídeos

Zerro