TOP
Vegeu tots els discos

Zerro

2021

En 2021, en plena pandèmia, el cantant madrileny establert a Eivissa Zerro va rebre una proposta del reconegut productor i guitarrista Alfonso Samos per a crear un àlbum amb els seus propis temes. Mentre les històries contingudes per les cançons es perfilaven a Eivissa, el treball d’estudi es desenvolupava a Madrid, on es generaven les melodies i els arranjaments. Les cançons, per tant, es van crear en ple confinamen i es van gravar en la primavera.

Inclou deu cançons, amb deu històries que combinen relats i emocions on les arrels madrilenyes es barregen amb sensacions noves, d’aquests anys de Zerro a Eivissa. Es tracta d’un àlbum de rock and roll, amb pinzellades d’altres registres i gèneres.

Cal destacar la trajectòria d’Alfonso Samos com a productor discogràfic: Chenoa, Luz Casal, Ella Baila Sola, Hevia i un llarg etcètera d’artistes que han confiat els seus discos a la seua labor com a productor. Samos és responsable de multitud d’èxits de la música espanyola.

En aquest disc de Zerro han intervingut en la gravació músics professionals de primer ordre. El mateix Alfonso Samos va gravar totes les guitarres, Miguel Ferrer (Ella Baila Sola, Marwan…) les bateries i Javier Rojas (Superskunk, El Tío Calambres, Bebe….) el baix elèctric.

Canciones

01 El triángulo de las desnudas
02 Al parque
03 69 de marzo
04 Ibiza
05 Viernes
06 Muñeco Vudú
07 El día que te conocí
08 La chica de la Cruz Roja
09 Besos de portal
10 Infinita

Escoltar

Vídeos

‘Ibiza’

‘El triángulo de las desnudas’

‘Viernes’

‘Muñeco Vudú’

‘El día que te conocí’

‘69 de marzo’

Estudi
Alfonso Samos Estudio (Madrid)
Tècnic de gravació
Produït i gravat per Alfonso Samos