TOP

Vegeu tots els músics
Pop / Rock

Somosuno

Formació eivissenca integrada per músics de diferents procedències, amb un repertori de temes propis que sempre conviden a l’optimisme

La banda eivissenca de pop-rock Somosuno va néixer en 2015 i es caracteritza per les lletres positives i vitals. Amb un EP bastant recent a l’esquena, Loco, que van publicar en 2020, la banda ha tocat en multitud d’escenaris i fins i tot ha guanyat premis. Es tracta d’una formació de músics de diferents procedències, que aporten un ventall de coneixements i estils molt peculiar.

La banda està composta per quatre membres, cadascun amb un estil propi i particular: Jordi Freixedas, de Barcelona, és el vocalista i sempre actua acompanyat de la guitarra acústica. Carlos Lemmi, el bateria, va néixer a l’Argentina i té un estil enèrgic i contundent, fidel al rock pur que brolla a la seua terra. Armando Graça, portuguès, destaca per l’experiència amb el baix, amb una llarga trajectòria de directes en diferents ciutats del món. Xavi Cardona, és l’eivissenc de la banda i s’ocupa de la guitarra solista, inventant solos que arrenquen aplaudiments entre els fans.

discos

Somosuno

Loco

EP de pop-rock amb sis temes carregats de positivitat, publicat en 2020 per la banda eivissenca Somosuno
Escolta el disc

Vídeos

‘Perdóname’

‘Abraçades’

‘Fuego’

La Cabaña Sessions