TOP

Vegeu tots els músics
Rock / Folk

Rels

Una de les bandes de rock amb temes propis i lletres en eivissenc més emblemàtiques de l’illa, guanyadora de diversos premis per l’original treball de composició

Aquest grup de rock es va formar l’any 2008 i destaca per la qualitat dels temes propis, que canten en eivissenc, i la instrumentació. Actualment en forman part Sergi Tur Herrerias (veu i guitarra), Santi Bonet Bufí (violí), Sara Arribas (baix) i Dani Marín Cano (bateria).

Rels té dos discos en el seu haver i compta amb múltiples reconeixements, com la millor cançó inèdita en el concurs Festerra 2008, segon premi a Festerra 2009 i un cinquè premi al millor grup revelació del concurs Enderrock 2012. També varen ser finalistes en el concurs Art Jove 2014 i el seu videoclip ‘La princesa i el plebeu’ va ser seleccionat en el Festival de Cinema de Saragossa 2014.

discos

Rels

Horitzons

Segon àlbum de Rels, molt vinculat a l'illa, així com als viatges i experiències personals del compositor, Sergi Tur Herrerias.
Escolta el disc

Rels

El món es crema

Rels va gravar aquest primer àlbum en 2010, amb temes de denúncia social i altres que descriuen experiències personals del compositor, Sergi Tur Herrerias.

Vídeos

Rels (Can Jordi Blues Station)

Sa rosa des desert (Rels)