TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Pop / Rock

‘Treu la llengua’ a Sant Agustí, amb les bandes Rels i OR (O-Erra)

21 d'agost de 2022 / 21:30 h - 23:30 h

O-Erra

El primer esdeveniment musical de les Festes de Sant Agustí 2022 és aquesta jornada de concerts en català ‘Treu la llengua’. Comptarà amb la presència del grup eivissenc Rels i els mallorquins OR (O-Erra). Organitzen l’Ajuntament de Sant Josep, la Direcció General de Política Lingüística del Govern balear, la Associació 8 d’Agost i el Institut d’Estudis Eivissencs.

OR (O-Erra) és un grup de pop-rock en català, fundat a Manacor en 2017, molt popular a Mallorca. Malgrat la seua curta història, ja ha llançat tres àlbums: Imaginari (2021), En Veu Baixa (2019) i Carretera i Manta (2018). Els seus components són Pau Franch (veu i guitarra), Albert Carrió (guitarra), Manel Esquinas (guitarra), Juan Blas García (baix), Feliu Palma (bateria) i Toni Miquel Ruiz (teclats i violí).

Rels és un dels grups de rock en català més representatius d’Eivissa. Es va formar l’any 2008 i actualment el composen Sergi Tur Herrerias (veu i guitarra), Santi Boned Bufí (violí), Sara Arribas (baix) i Dani Marín Cano (bateria). Ha publicats els àlbums Horitzons (2013) i El món és crema (2010) i acaben de llançar dos senzills del seu pròxim àlbum, d’imminent publicació.

Rels

Concert gratuït

Lloc

Plaça de Sant Agustí
Plaça de Sant Agustí, s/n + Mapa de Google
Informació del músic
Rels
Envia l'esdeveniment als teus amics
cartel
Mapa