TOP

Vegeu tots els músics
Soul / Funky / Blues

R.D.B.

Trio format per la cantant Lisa Rudy, el teclista Alex Delange i el bateria David Barona, amb un extens epertori de versions.

El grup R.D.B. va ser fundat el 2023 i respon a les inicials dels cognoms dels seus tres integrants, tots ells músics professionals d’alt nivell: la cantant britànica Lisa Rudy, el pianista francès Alex Delange i el bateria espanyol David Barona. Junts fan un recorregut per grans temes de soul, funky i blues. La potent veu de Rudy, la creativitat de Delange en els teclats i l’extraordinària base rítmica de Barona constitueixen un poderós al·licient per a gaudir sempre de la seua música.

La londinenca Lisa Rudy, cantant, compositora i productora musical, porta molts anys compaginant una vida i una carrera artística a Eivissa, on actua en solitari i amb múltiples bandes com Lennox Lounge, amb actuacions internacionals, en les quals ha actuat al costat d’estrelles tan prestigioses com Nile Rogers, Nona Hendrix, Barbara Tucker o Kym Mazelle, entre moltes altres. Canta des de petita, escriu cançons des dels 14 anys i navega amb la seua poderosa veu per els mars del jazz, el pop, el soul o fins i tot el house i el góspel. També ha participat en musicals i té una gran experiència amb bandes, en estudis de gravació i en tots els aspectes relacionats amb la producció musical. També ha col·laborat amb diferents dj’s i productors d’Eivissa i el Regne Unit, encapçalant cançons.

El parisenc Alex Delange resideix a Formentera i és un prestigiós pianista de jazz i soul, entre altres registres. En el passat va recórrer mig món actuant amb la prestigiosa cantant Kimberose, en llocs tan emblemàtics com el Festival de Jazz de Montreux. Actua sovent amb molts altres artistes, com, per exemple, Marinah de Ojos de Brujo. Destaca per la creativitat i capacitat d’improvisació.

L’asturià David Barona, per la seua banda, és un dels mestres de la percussió més coneguts d’Eivissa i Formentera. La seua presència contínua en el circuit local té molt a veure amb un perfil de músic multidisciplinari i és freqüent veure’l amb Chimuchurri, Maya Alexander Porter, Chiclete Jazz, Neorama… També organitza les vetllades de blues de Teatro Ibiza i acompanya a solistes de gran prestigi en les seues escapades a l’illa. Ha girat o gravat amb artistes de rellevància nacional i internacional, com Macaco, Vargas Blues Band, Ramon Mirabet o Baroni One Time.

Vídeos

‘The Way You Make Me Feel'

‘Valerie’