TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Blues / Funky / Soul

R.D.B., amb Lisa Rudy, Alex Delange i David Barona, en el concert de Can Tommy

27 gener / 16:00 h - 18:00 h

Lisa Rudy

Els dissabtes a la tarda sempre hi ha concert en el restaurant Can Tommy de Sant Jordi. En aquesta ocasió, l’actuació és d’excepció, ja que debuta a l’establiment una formació molt recent, R.D.B., que composen tres músics de llarga trajectòria i prestigi: la cantant Lisa Rudy, el teclista Alex Delange i el bateria David Barona. Ofereixen un ampli repertori de versions de temes de soul, funky i blues, que sens dubte emocionaran al públic.

La londinenca Lisa Rudy, cantant, compositora i productora musical, porta molts anys compaginant una vida i una carrera artística a Eivissa, on actua en solitari i amb múltiples bandes com Lennox Lounge, amb actuacions internacionals, en les quals ha actuat al costat d’estrelles tan prestigioses com Nile Rogers, Nona Hendrix, Barbara Tucker o Kym Mazelle, entre moltes altres. Canta des de petita, escriu cançons des dels 14 anys i navega amb la seua poderosa veu per els mars del jazz, el pop, el soul o fins i tot el house i el góspel. També ha participat en musicals i té una gran experiència amb bandes, en estudis de gravació i en tots els aspectes relacionats amb la producció musical. També ha col·laborat amb diferents dj’s i productors d’Eivissa i el Regne Unit, encapçalant cançons.

Alex Delange

El parisenc Alex Delange resideix a Formentera i és un prestigiós pianista de jazz i soul, entre altres registres. En el passat va recórrer mig món actuant amb la prestigiosa cantant Kimberose, en llocs tan emblemàtics com el Festival de Jazz de Montreux. Actua sovent amb molts altres artistes, com, per exemple, Marinah de Ojos de Brujo. Destaca per la creativitat i capacitat d’improvisació.

David Barona

L’asturià David Barona, per la seua banda, és un dels mestres de la percussió més coneguts d’Eivissa i Formentera. La seua presència contínua en el circuit local té molt a veure amb un perfil de músic multidisciplinari i és freqüent veure’l amb Chimuchurri, Maya Alexander Porter, Chiclete Jazz, Neorama… També organitza les vetllades de blues de Teatro Ibiza i acompanya a solistes de gran prestigi en les seues escapades a l’illa. Ha girat o gravat amb artistes de rellevància nacional i internacional, com Macaco, Vargas Blues Band, Ramon Mirabet o Baroni One Time.

Concert gratuït

Lloc

Can Tommy
Avinguda de Vicent Serra, 28. Sant Jordi + Mapa de Google
971 072 323
Informació del músic
R.D.B.
Envia l'esdeveniment als teus amics
Mapa