TOP

Vegeu tots els músics
Indie / Pop

Morning Drivers

Una de les bandes que han experimentat una major evolució en els últims anys, amb seguidors tant dins com fora de l’illa

La formació eivissenca Morning Drivers és un dels grups d’indie pop més destacats de l’illa, amb treballs discogràfics que han tengut repercussió nacional. La componen Miquel Serra, Luis Iglesias, Mariano Costa, Miquel M. Thomas i Sebastian Budding, tots procedents d’Eivissa. Varen començar fent versions de les bandes que més els agradaven i, a partir de 2015, es varen dedicar a compondre.

Fruit d’aquell treball va sorgir el primer àlbum, Perspectiva, publicat en 2017, que ja els va permetre afrontar una àmplia gira nacional, amb parada a ciutats com Barcelona, Madrid, València, Granada, Còrdova, Albacete, Salamanca o Saragossa. El segon àlbum, Nuevas intenciones (2020), també els va portar a recórrer el país i participar en múltiples festivals, al igual que el tercer, No todo tiene un final, llançat el 2024. A Eivissa compten amb una legió de seguidors i cada vegada que actuen solen omplir places i auditoris.

discos

Morning Drivers

Perspectiva

Primer treball discogràfic de la banda eivissenca Morning Drivers, gravat a Magrana Studios en 2017.
Escolta el disc

Morning Drivers

Nuevas intenciones

Onze temes que conviden a ballar, en aquest segon àlbum de Morning Drivers produït per Joan Barbé i Omar Gisbert (2020)
Escolta el disc

Morning Drivers

No todo tiene un final

Tercer àlbum de Morning Drivers, llançat el 2024 amb deu cançons de pop-rock i tocs electrònics. Es va gravar a Magrana Studios amb la producció d'Omar Gisbert.
Escolta el disc

Vídeos

‘Salto cuántico’ (videoclip oficial)

‘Quisiera enseñarte (videoclip oficial)

‘1936’ (videoclip oficial)

‘Himba’ (Movistar Sound Atrévete)

‘Sabe a poco’ (videoclip oficial)