TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Indie / Pop / Reggae / Rock

Músics de Carrer, Morning Drivers i Niños Raros, a les festes del Carme

12 juliol / 20:30 h - 13 juliol / 01:30 h

Músics de Carrer

L’activitat musical de les festes del Carme 2024 comença amb una revetlla en el pàrquing públic annex a la plaça. Allí actuaran els grups locals Niños Raros i Morning Drivers, i també la formació Músics de Carrer, que rendeix tribut al grup català de reggae Txarango.

Músics de Carrer

Txarango va marcar una època en la música en català, aconseguint una carrera plagada  d’èxits durant anys, alguns dels quals es varen acabar convertint en autèntics himnes. Músics de Carrer li rendeix tribut, amb un espectacle que inclou els grans èxits integrats en els quatre àlbums publicats per la mítica formació del Ripollès. Entre ells, ‘Una lluna a l’aigua, ‘Compta amb mi’, ‘Quan tot s’enlaria’, ‘Mil ocells’, ‘La dansa del vestit’, ‘Agafant l’horitzó’ i, per descomptat, ‘Músic de carrer’.

El grup destaca per la seua posada en escena, que reuneix l’essència de Txarango: alegria, diversió, somriures i una festa per a tots els públics. La integren vuit experimentats músics: Rubén Fernandez (veu), Xavier Sobrino (guitarra), Aleix Bautista (baix), Dani Katena (bateria), Jordi Badia (teclats), Arnau Morell (trompeta), Pau Montoya (saxo) i Adri Pardo (percussió).

Morning Drivers

La formació eivissenca Morning Drivers és un dels grups d’indie pop més destacats de l’illa, amb treballs discogràfics que han tengut repercussió nacional. La componen Miquel Serra, Luis Iglesias, Mariano Costa, Miquel M. Thomas i Sebastian Budding, tots procedents d’Eivissa. Varen començar fent versions de les bandes que més els agradaven i, a partir de 2015, es varen dedicar a compondre.

Morning Drivers

Fruit d’aquell treball va sorgir el primer àlbum, Perspectiva, publicat en 2017, que ja els va permetre afrontar una àmplia gira nacional, amb parada a ciutats com Barcelona, Madrid, València, Granada, Còrdova, Albacete, Salamanca o Saragossa. El segon àlbum, Nuevas intenciones (2020), també els va portar a recórrer el país i participar en múltiples festivals, al igual que el tercer, No todo tiene un final, llançat el 2024. A Eivissa compten amb una legió de seguidors i cada vegada que actuen solen omplir places i auditoris.

Niños Raros

La banda eivissenca Niños Raros va sorgir a l’Institut Quartó de Portmany i la van formar un grup d’estudiants quan rondaven els 18 anys. El seu debut va tenir lloc a Madrid, a la famosa sala BarCo, emblemàtic local del barri de Malasaña, al setembre de 2022. També van actuar al Festival Sonorama Eivissa, a l’octubre d’aquest mateix any i després han continuat amb altres concerts a Eivissa i Madrid.

Niños Raros. Foto: Joan F. Ribas

El seu projecte de rock alternatiu ja compta amb mb un EP anomenat Encuentros problemáticos (2023) i diversos singles, gravats a Magrana Studios sota la producció de Joan Barbé, i alguns tenen milers de reproduccions a les plataformes digitals. La banda està composta per Guillem Llavero (veu i guitarra), Marco Marqués (guitarra), Oliver Barnosi (bateria) i Nacho Abella (baix).

Consulta el programa complet de les festes del Carmen en aquest enllaç.

Concert gratuït

Lloc

Parking des Cubells
Plaça des Cubells, s/n + Mapa de Google
Informació dels músics
Morning Drivers Niños Raros
Envia l'esdeveniment als teus amics
Cartell Festes del Carme
Mapa