TOP

Vegeu tots els músics
Folk

Mon&MarCel

Grup format per Ramon Mayol, Marcela Friederichs i Karen Lied, que fusiona la música amb poemes d’autors eivissencs.

Mon&MarCel barreja música i poesia, amb un espectacle de caràcter folk que integra l’obra de poetes eivissencs que escriuen en català. El grup està format pel cantant i guitarrista Mon (Ramon Mayol) i la contrabaixista i també cantant i guitarrista Marcel (Marcela Friederichs), acompanyats a la percussió per Karen Lied. Dos de les seues cançons formen part dels àlbums Foc i Flama, produïts per l’Institut d’Estudis Eivissencs, i el 2023 varen llançar el primer volum de POEMilla, un llibre disc publicat per Edicions Aïllades, amb aspiracions de continuar creixent. Inclou poemes musicats de Iolanda Bonet, Bartomeu Ribes, Marià Torres, Toni Roca, Mario Riera, Nora Albert o Catalina Ferrer, entre altres.

Marcela té arrels llatí-germàniques i una sòlida formació musical. Ha desenvolupat el seu treball a Eivissa en diferents formacions, com The Lost Mountain o el duo llatí María Bonita, i té un disc publicat: Marcela Friederichs canta a Nora Albert.

Ramon, per altra banda, ha format part de diferents bandes locals de pop-rock, com a Espacio en blanco o Stock de Rock, amb un àlbum publicat cadascun. Amb Susan Rozsa també va llançar el disc Una cata de olas, que recull les cançons basades en poemes musicats que interpretaven en els seus espectacles. També és membre de Ressonadors i del Cor Ciutat d’Eivissa, i dirigeix la seua pròpia editorial, Edicions Aïllades/Ibiza Editions.

discos

Varios Artistas

Foc

Àlbum editat per l'Institut d’Estudis Eivissencs, amb una selecció dels 15 millors temes en català presentats al concurs Cançó de Sant Joan 2020.
Escolta el disc

Varios Artistas

Flama

Àlbum editat per l’Institut d’Estudis Eivissencs, amb una selecció dels 15 millors temes en català presentats al concurs Canço de Sant Joan 2021.
Escolta el disc

Vídeos

‘Vull trobar-te’

‘T’enyor’

‘Mar Mediterrània’

‘La llum són les ombres’