TOP

Vegeu tots els músics
Pop / Soul

Matteo & Bart

Duo de balades format per la compositora, pianista i cantant Bart Sunshine i el guitarrista i cantant Matteo Crocetti.

Matteo & Bart s’ajunten de tant en tant per cantar balades en castellà i anglès, amb el cor obert. El duo el formen la pianista, compositora i cantant Bart Sunshine i el guitarrista i també cantant Matteo Crocetti. Als dos els uneix una amistat fraternal de 25 anys, ja que es van conèixer sent unes criatures a Madrid, on van començar a actuar junts. Ja a l’illa, van continuar pujant-se als escenaris i encara segueixen avui dia. El seu repertori està compost per temes tranquils que versionen a la seua manera i que porten molt temps gaudint junts.

Bart Sunshine és el nom artístic-musical de la madrilenya Bárbara Miguel, una terapeuta madrilenya establerta a Eivissa des de fa gairebé dues dècades, amb un èxit extraordinari com a compositora, ja que els seus temes al piano de música relaxant registren milions de reproduccions a les plataformes digitals de música per streaming.

Matteo Crocetti, per la seua banda, és un guitarrista i cantant professional italià del Piemont, de gran prestigi a l’illa. De jove es va traslladar a Madrid per estudiar al Conservatori Joaquín Turina, on fins i tot va formar part d’una orquestra. A Eivissa és habitual veure’l a l’escenari del Teatro Ibiza i de molts altres locals de l’illa, i també actua sovent amb la seua banda Soul Doctor, al costat de Gabriel de Miranda, Matthaüs Ullrich i Mike Alcaras.

Vídeos

Life Hippy Market

Matteo & Bart Life