TOP

Vegeu tots els músics
Tango

Mano a Mano

Duo format per la cantant Eleonora Crispo i el guitarrista Maximiliano Castillo, amb un repertori de tangos que abasta des dels anys 20 als 80.

Mano a Mano és un duo de tangos format pels argentins Eleonora Crispo (veu) i Maximiliano Castillo (guitarra), creat a l’estiu de 2022. Ja han realitzat concerts per diferents escenaris d’Eivissa i Formentera, i el seu repertori abasta des dels tangos clàssics dels anys 20 de Carlos Gardel fins als de finals dels 80, amb temes d’Astor Piazzolla, passant per totes les dècades intermèdies. Tots dos porten aquest gènere musical en la sang i l’interpreten amb un sentiment profund.

Eleonora va néixer a Buenos Aires (1976), de pares uruguaians, encara que va tornar a l’Uruguai de petita. Allí es va criar amb la güela paterna, que es passava els dies escoltant i cantussejant tangos de Gardel, amb el pòster del famós cantant penjat de l’armari. Es va traslladar a Eivissa fa poc més de vint anys. Encara que sempre li ha apassionat la música, va començar a dedicar-se professionalment a ella fa alguns anys. Es va iniciar cantant pop i soul en anglès, però tots els que la sentien cantar tangos li demanaven que es dediqués a això.

Maximiliano Castillo (1991) va néixer a Tierra del Fuego i es va mudar a Buenos Aires per a estudiar Belles Arts, llicenciant-se en Música Popular. A l’Argentina ha tocat amb múltiples bandes, tant música popular del país com altres gèneres llatins, jazz… Es va traslladar a Formentera en 2022 i com a Eleonora, l’apassiona el tango.

Vídeos

'Vuelvo al Sur' (Mano a Mano)

'Naranjo en flor' (Mano a Mano)

'Malena' (Mano a Mano)