TOP
Vegeu tots els discos

De una

2024

Primer àlbum gravat pel duo de tangos Mano a mano i el primer d’aquest gènere que es produeix a Eivissa. Conté 14 pistes, gairebé totes elles composicions clàssiques de grans autors com Carlos Gardel, fetes entre 1920 i 1956. Les interpreten Eleonora Crispo a la veu i Claudio César a la guitarra, amb Hernán Chinaski a la producció.

El nom del disc, De una, obeeix al fet que va ser gravat d’una tacada i amb la guitarra i la veu al mateix temps, sense metrònom. La gravació es va realitzar el 29 d’abril de 2024, en el Heliotrop Studio (Eivissa). Chinaski es va ocupar de la gravació, d’introduir els efectes sonors que li proporcionen ambientació ‘tanguera’ i de la masterització, realitzant també les mescles al costat d’Eleonora. Tots dos varen intervenir també en el disseny físic de l’àlbum, encara que l’art final el va fer Ernesto H. Ercolini, aportant-li l’estètica dels vells vinils.

Aquest treball també pot gaudir-se mitjançant CD físic, que el duo ofereix durant els seus concerts pels escenaris de tota l’illa. En aquest enllaç s’explica com va ser concebut i gravat l’àlbum, que també pot adquirir-se en format digital a través de Bandcamp.

Cançons

01 Cafetín de Buenos Aires
02 Naranjo en flor
03) Mano a mano
4) Afiches
5) Madame Ivonne
6) Fragmento de la película ‘Melodía de Arrabal
7) Cuesta abajo
8) Volver
9) Bandoneón arrabalero
10) Desencuentro
11) Cómo dos extraños
12) Por una cabeza
13) El puñal
14) Malevaje

Vídeos

Álbum completo

Estudi
Heliotrop Studio (Ibiza)
Tècnic de gravació
Produït i gravat per Hernán Chinaski.