TOP

Vegeu tots els músics
Flamenc

Ibossim Flamenco

Una de les formacions de flamenc més veteranes d’Eivissa, composta per un grup d’artistes d’arrels andaluses, amb múltiples tipus d’espectacles

Ibossim Flamenc és una de les formacions més veteranes i reeixides del gènere i ha actuat als principals escenaris de l’illa, incloses les més importants sales de festes i auditoris eivissencs. Està composta per un conjunt de músics d’arrels andaluses que han treballat en diferents formacions i actuat a nivell nacional i internacional. Ofereixen un flamenc d’alta qualitat, amb un ampli repertori que també adapta al gènere boleros, tangos i músiques d’altres latituds. La posada en escena, a més, desborda energia i força.

El seu espectacle s’adapta a les necessitats de cada espai i públic i també participen en esdeveniments privats de tota classe. Ofereixen xous de flamenc tradicional, flamenc chill out, jazz o música llatina. La banda creix en integrants en funció de cada situació. Els principals artistes són Noemi Escudero (veu), Luis González Coco (guitarra), Pedro García Brekon (percussió), Rafa Garcés (teclats), Ángel Ibáñez (saxo) i les balladores Myriam Ruiz i Lidia Escudero.

Vídeos

‘Bésame mucho’ (Ibossim Flamenco)

'Gipsy Pasión’ (Ibossim Flamenco)

‘Entre dos aguas’ (Ibossim Flamenco)

Ibossim Flamenco (Festes Sant Antoni)

Ibossim Flamenco (Cala Molí)

‘Historia de un amor’ (Ibossim Flamenco)