TOP

Vegeu tots els músics
Rock / Pop

Chris Martos

Cantant, compositor i escriptor establert a l’illa des de 2008, on ha realitzat la major part de la producció artística

Contacte
chrismartos@hotmail.com
Web
www.chrismartos.com
Xarxes
Plataformes

Esdeveniments passats

Chris Martos (Sabadell, 1976) és escriptor, compositor i cantant i viu a Eivissa des de 2008, des d’on ha realitzat una prolífica carrera com a artista. En la seua adolescència, va treballar com a vocalista en diverses bandes de rock i orquestres de Barcelona, alhora que s’introduïa en el món de l’escriptura i la composició. En aquells anys, va escriure set obres de teatre i nombroses poesies i cançons i va començar a gestar el projecte ‘El Código’, que va acabar impulsant una obra de teatre, un disc i un curtmetratge, tot realitzat pel mateix Martos.

Des de llavors ha publicat nombrosos discos i altres llibres, i ha realitzat una extensa carrera musical que l’ha portat per escenaris de tot el país, i ha oferit també múltiples actuacions a Eivissa, on col·labora amb nombrosos músics. El seu estil pot emmarcar-se en el pop, amb lletres i música amb un marcat accent intimista.

discos

Chris Martos

Cu4tro

Chris Martos inclou quatre temes originals i una remasterització de dotze més d'àlbums anteriors, amb la col·laboració de grans artistes (2021)
Escolta el disc

Chris Martos

Un año, una vida

Chris Martos compon una cançó per a cada mes de l'any, en aquest àlbum amb abundància de guitarres, pianos i violoncels (2018)
Escolta el disc

Chris Martos

Multiverso

Onze temes originals de Chris Martos, amb la col·laboració especial de Jesús Prieto Pitti, Frank Cogollos i Manu Esteve (2016)
Escolta el disc

Chris Martos

Deja Vu

Segon àlbum en la carrera de Chris Martos, encara que el primer que va gravar a Eivissa, amb músics de l'illa i la producció de Joan Barbé (2012)
Escolta el disc

Chris Martos

El código

Primer treball del músic i escriptor Chris Martos, que va compondre com a banda sonora per a una obra de ficció i un curtmetratge (2008)
Escolta el disc

Vídeos

‘Ángel caído’ (videoclip oficial)

‘Escápate’ (acústico)

‘La playa tras mi ventana’ (videoclip oficial)

‘¿Tú qué me das?’ (videoclip oficial)

‘Romper la baraja’ (videoclip oficial)