TOP

Vegeu tots els músics
Rock / Pop / Soul / Folk / Blues

Chris Langley

Cantant i guitarrista britànic, resident a l’illa des dels vuitanta, que actua en solitari o amb la seua banda de rock Backbeat o de blues Road Trip.

Chris Langley és un dels cantants i guitarristes professionals més coneguts d’Eivissa. Resideix a l’illa des de 1982, després de deixar el Regne Unit, on va gravar diversos senzills i un àlbum amb la seua banda The Imposters. En els últims anys, Chris ha passat per escenaris de tota Europa actuant en solitari amb la guitarra acústica. A l’illa també surt a l’escenari sovint, encara que es reparteix el temps amb la seua banda de rock Backbeat o la formació de blues Road Trip.

Chris és membre original de la famosa banda eivissenca de rock Statuas d Sal i coautor d’algunes cançons del primer àlbum. També ha estat músic resident a l’Hotel Ibiza Rocks amb la banda Burn i va exercir com manager d’un dels locals de rock més importants de l’illa, Hogan’s Rock, on al llarg de tres anys va oferir música en directe totes les nits.

A més de la capacitat com a guitarrista i vocalista, Langley destaca pel seu sentit de l’humor a l’escenari. El seu xou consta d’un variat repertori de més de 2 hores de música, que inclou lo millor de gèneres musicals com rock, pop, soul, folk i blues, i que està dissenyat per a cobrir tot tipus de funcions i esdeveniments.

Vídeos

Don’t Look Back in Anger (Chris Langley)

‘Can You Fell My Love’ (Chris Langley)

‘Brown Eyed Girl’ (Chris Langley)

‘Born to be Wild’ (Backbeat)

Backbeat

'Pride and Joy' (Road Trip)