TOP

Vegeu tots els músics
Rock / Soul / Funky

Chimichurri

Enèrgica banda de rock nascuda a Formentera, amb una llarga trajectòria als escenaris de Balears

Chimichurri és una de les bandes més rodades de les Pitiüses i una de les oficials de l’illa de Formentera, on va néixer. Actualment la composen el guitarrista i cantant argentí José Rulo, el seu compatriota Mariano Menteguiaga al baix i el bateria asturià David Barona; tres músics professionals que aporten una energia contagiosa i trencadora. Chimichurri té temes propis, ha publicat un disc i compta amb un reportori que també inclou nombroses versions de temes de rock, soul i funky tant en espanyol com en anglès. A més, ha actuat a molts escenaris de Balears i de la península.

Rulo destaca pel carisma quan actua i una gran destresa amb la veu, que li permet afrontar múltiples gèneres musicals. A més, és un hàbil guitarrista, que li ha portat a actuar per tota Europa, al costat de músics com Javier Vargas, a qui acompanya sovint en les seues actuacions per Eivissa i Formentera, o el cantautor italià Zucchero.

Menteguiaga, el baixista de la banda, va arribar a Formentera en el 2000, amb una llarga trajectòria a l’escena musical de Buenos Aires a l’esquena. Des de llavors, ha participat activament en nombroses bandes i també ha col·laborat amb artistes internacionals.

David Barona, per altra banda, és un dels mestres de la percussió que treballen a Eivissa i Formentera. La seva presència contínua en el circuit local té molt a veure amb el seu perfil de músic eclèctic. A més, ha girat o gravat amb artistes de rellevància nacional i internacional, com Macaco, Vargas Blues Band, Ramon Mirabet o Varoni One Time, entre altres.

Vídeos

'La Grange' (Chimichurri)

'Get Up, Stand Up' (Chimichurri)

‘The Scientist’ (Chimi Churri)

Chimi Churri (Festes Sant Miquel)

‘Baila Kalavera’ (Chimi Churri)

Chumi Churri (Johnny's Bar)