TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Pop / Rock

Canallas del Guateke i els holandesos The Muleskinners, a es Cubells

14 d'octubre de 2023 / 20:00 h - 23:30 h

Joan F. Ribas

Tots els anys el poble des Cubells celebra les festes patronals de Santa Teresa amb molta música. En aquesta jornada, vigília de la patrona, comencen els concerts amb un doble recital a càrrec del grup holandès The Muleskinners i els eivissencs Canallas del Guateke.

Canallas del Guateke ofereix un repertori de clàssics del pop i el rock espanyol que abasta des dels anys 60 fins als 90 amb temes d’artistes tan mítics i variats com Raphael, Marisol, Raffaella Carrà, José Luis Perales, Jeanette, Loquillo y Los Trogloditas o Mecano. Cançons, en definitiva, que tothom coneix i que formen part de la història de la música popular espanyola. La banda la conformen cinc músics de llarga trajectòria, amb molts discos i directes a l’esquena. Ells són Iván Doménech (veu i guitarra), Joan Barbé (guitarra), Rolfi Calahorrano (saxo), Jano Blanco (baix) i Fernando Hormigo (bateria).

The Muleskinners (Holanda)

The Muleskinners és una banda formada per quatre músics d’Amsterdam que es van conèixer en jam sessions i van decidir crear un grup. Tots ells posen la veu i es troben fent una petita gira per l’illa, amb un ampli repertori de rock i pop clàssics, que inclou cançons de The Beatles, Bee Gees, Prince, Coldplay… Els seus components són Steve Johnsen (guitarra), Hans Brouwer (baix), Jesse Koch (teclats) i Mars Peereboom Voller (bateria).

Després del concert, a partir de les 23,30 hores, la festa continuarà amb un correfocs a càrrec de Dimonis els Mals Esperits.Consulta el programa de festes a través d’aquest enllaç.

Concert gratuït

Lloc

Parking des Cubells
Plaça des Cubells, s/n + Mapa de Google
Informació del músic
Canallas del Guateke
Envia l'esdeveniment als teus amics
PROGRAMA-FESTES SANTA TERESA 2023-1
Mapa