TOP

Vegeu tots els músics
Clàssica

Banda Municipal de Sant Josep

Formació creada el 2009 amb alumnes de l’Escola Municipal de Música Can Blau, dirigida en l’actualitat per Toni Pons i amb més de trenta músics.

La Banda Municipal de Sant Josep es va presentar en societat el 19 de juny de 2009, sota la direcció de Sebastià Roig Sirerol, i va començar amb una formació de 37 músics formats a l’Escola Municipal de Música Can Blau. Al juny de 2010, i amb motiu del seu primer aniversari, va estrenar l’obra ‘Es Vedrà’, encarregada al compositor José Alberto Pina Picazo. El 2014 es va fer càrrec de la banda l’actual director, Toni Pons Bolufer.

Al llarg d’aquest període, la Banda Municipal de Sant Josep ha desenvolupat una àmplia agenda de concerts, que els ha portat cada any a totes les localitats del municipi, sent convidats a més a molts altres llocs de l’illa i de fora. Cal destacar, per exemple, la sèrie de concerts organitzats pel Consell Insular d’Eivissa per a commemorar el bicentenari de la Constitució de Cadis, el duel de bandes organitzat per l’Ajuntament d’Eivissa i l’Associació de Comerciants de la Marina o la participació en les festes del Pilar de la Mola, a Formentera.

També s’han realitzat intercanvis culturals per diferents llocs del país i Europa, com amb la Unió Musical d’Ondara (Alacant), la Banda Municipal de Cartagena (Múrcia), la Banda de Medina de Pomar (Burgos), la Banda de Sant Lorenzen (Àustria) o la Banda de Alcobendas (Madrid). El 2019 va celebrar el seu 10è aniversari amb l’estrena de l’Obra ‘Sant Agustí’, creada pel compositor format a l’Escola Municipal de Sant Josep, Bartomeu Tur Marí.

Vídeos

‘Es Freus’

‘Counter Balance’ (Todd Stalter)

‘Moscow 1941’ (Brian Dalmages)

‘Libertango’

‘The Mandalorian’

‘Paradise’