TOP

Vegeu tots els músics
Rock / Country

Back in 5

Banda de versions de clàssics del rock i el country dels anys 70, amb cinc músics professionals de múltiples nacionalitats

Potent banda eivissenca de versions de clàssics del rock americà i el country dels anys 70, formada per un grup de músics professionals de l’illa. Ells són Leilah Broukhim (veu i guitarra acústica), Iggi Torres (veu i guitarra elèctrica), Peter Bindels (baix), Ramsés Puente (violí) i Carlos Gallego (bateria).

Leilah Broukhim, cantautora i balladora de flamenc nascuda a Nova York, es va criar en aquesta ciutat a una casa jueva-iraniana plena de música de tots els gèneres i de tots els racons del món. Després de graduar-se en la Universitat de Columbia amb una llicenciatura en Estudis de Cinema, l’any 2000, Leilah es trasllada a Espanya impulsada pel seu amor a l’art flamenc i en l’actualitat dirigeix la seua pròpia companyia de ball. Comença a tocar la guitarra en 2015 i molt poc després escriu la primera cançó de folk americà. En 2020, Leilah llança quatre singles produïts per Fernando Vacas a Eureka Estudios (Còrdova) i el 2022 publica el seu primer EP titulat The Curve.

Iggi Torres, per la seua part, és un artista català establert a l’illa des de fa anys, que toca amb multitud de grups, sovint com a guitarrista i cantant. El violinista cubà Ramsés Puente domina el jazz i la música clàssica i també actua amb tota mena de bandes per l’illa. El baixista holandès Peter Bindels és un altre dels músics habituals de l’illa, igual que el percussionista Carlos Gallego, que està especialitzat en jazz i rock, i actua amb moltes formacions.

Vídeos

‘Me and Bobby McGee’ (Back in 5)

Back in 5 (Lydia’s North)