TOP

Vegeu tots els músics
Blues

12 Bars All Blues

Banda de clàssics del blues, formada pel guitarrista i cantant Albert Oliva i el percussionista Luis Amador, als quals es van sumant altres músics

La banda 12 Bars All Blues té com a columna vertebral a dos músics de llarga trajectòria a l’illa: Albert Oliva (veu i guitarra) i Luis Amador (percussió). A ells se’ls sumen altres músics que es van alternant, com els baixistes Salvatore Licitra i Aaron Puente. Ofereixen un repertori de clàssics del blues, amb múltiples subgèneres representats.

El músic català Albert Oliva porta diversos anys establert a l’illa i també és membre d’altres formacions habituals en els escenaris pitiusos, com Razzmatazz, Easy Feeling, The Peluts o Eivissurfers, entre altres. Luis Amador, per altra banda, actua a la bateria amb bandes de flamenc, blues i jazz de l’illa i pertany a una de les sagues musicals més importants del país: la família Amador, de Pata Negra. Salvatore Licitra i Aaron Puente són dos dels baixistes més talentosos d’Eivissa i acompanyen als millors músics de jazz que aterren per l’illa.