TOP
Actualitat
Joven Dolores. Foto: Joan F. Ribas

Joven Dolores llança una versió de ‘Infinito Equis’ amb la veu de Jesús Cifuentes

La banda eivissenca Joven Dolores ha llançat avui, a través de les plataformes de música per streaming, una nova versió de la seva cançó ‘Infinitoo Equis’, en la qual col·labora Jesús Cifuentes, el popular cantant del grup val·lisoletà Celtas Cortos. Cifuentes acompanya a la veu al vocalista del grup, David Serra, i junts li donen un aire nou a la cançó, en la qual les veus cobren encara més presència.

‘Infinito Equis’ és un dels deu temes continguts en l’àlbum més recent del grup, Querido Impulso, publicat el 2023. Abans d’aquest, la banda va llançar dos discos més: Galopa los días (2019) i Un segundo (2021). Cifuentes és un vell conegut de la formació i molt especialment del seu guitarrista, Joan Barbé, també impulsor del projecte Ressonadors al costat d’Omar Gisbert. Per aquest ja van comptar amb Jesús Cifuentes i Celtas Cortos, gravant una versió de la cançó popular ‘N’Escrivaneta’, que va aparèixer en el segon disc de la iniciativa, Ressona2.

Joven Dolores. Foto: Joan F. Ribas

Tant la lletra com la música de ‘Infinito Equis’ és obra de Joan Barbé, que ademàs es va ocupar de la producció i gravació de l’àlbum Querido Impulso a Magrana Studios. Es va presentar en el Teatro Ibiza el 24 de febrer de 2023 i després varen començar una gira per ciutats de tot el país que encara perdura.

Els directes de Joven Dolores destaquen pel seu xou impactant i enèrgic. Formen la banda David Serra (veu), Joan Barbé (guitarra), Frederic Torres (baix) i Joan Carles Marí (bateria). Els àlbums de la formació han figurat entre els més venuts a iTunes, compartint playlists amb artistes com Vetusta Morla, Love Of Lesbian o Leiva, i sonant a sèries i programes de televisió com a Diarios de la Cuarentena (BSO), La ruleta de la suerte, Rutas bizarras o Aquí la tiierra. Són, sens dubte, la banda eivissenca de major projecció més enllà de l’illa.