TOP
Actualitat

Els Sant Antoni Cowboyz donen les gràcies a Can Misses amb un concert

Per primera vegada i sense que serveixi de precedent, en el blog de notícies de Sant Josep és Música informam d’un concert que s’ha produït aquesta tarda, a les 17 hores, en un escenari extern al municipi de Sant Josep de sa Talaia. Però hi ha, però dos raons de pes per a fer-nos ressò: la primera és que l’ha protagonitzat Sant Antoni Cowboyz, una banda en la qual actuen diversos veïns de Sant Josep, habitual a més d’escenaris com Can Jordi i diversos locals de Cala de Bou. El segon és que el lloc on han actuat ha estat l’Hospital de Can Misses, on tres d’ells han romàs ingressats durant aquest 2024.

El concert ha tingut lloc en el vestíbul principal del complex sanitari i fins ell han acudit nombrosos pacients que podien valer-se pel seu propi peu o que han estat traslladats fins allí en cadira de rodes perquè poguessin gaudir del recital.

D’esquerra a dreta: Andy Holdstock, Ingo Brandt, Thom Vos i Gory Ruiz.

Els músics són sovent gent molt sensible, que tracta de retornar d’alguna manera els regals que els hi va donant la vida. En aquest cas, Ingo Brandt, cantant i guitarrista, i Gory Ruiz, percussionista, tots dos amb una llarga trajectòria professional com a músics, han estat atesos aquests últims mesos per l’equip d’Oncologia de l’hospital i es senten extraordinàriament agraïts cap al personal que els ha atès. El mateix ocorre amb el baixista de la formació, Thom Vos, que també va romandre ingressat una temporada, sota la supervisió de la unitat de Cardiologia.

Als tres els ha acompanyat el quart membre del grup, Andy Holdstock, també cantant i guitarrista, que, encara que no sofreix cap malaltia que l’obligui a passar per les dependències del centre, no ha volgut faltar a la cita i acompanyar als seus col·legues. Han ofert un repertori de rock del segle XX, on no han faltat ‘Call Me The Breeze’, de J. J. Cale, entre altres clàssics.

En definitiva, una jornada molt emotiva i una demostració que els músics estan fets d’una altra pasta. Des de Sant Josep és Música, agraïm l’actitud exemplar dels integrants de Sant Antoni Cowboyz i els hi desitjam molta salut i rock and roll en abundància.