TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts

Víctor Sánchez Blues Trio desembarca a Can Jordi Blues Station

11 de febrer de 2023 / 13:00 h - 15:00 h

Com sol ocórrer el segon dissabte de cada mes, torna el millor blues a la Station de la mà de David Barona, magnífic bateria asturià establert a Eivissa. Amb ell han actuat músics com Martín Burguez, Betta & Sanpa, Iker Piris, Alberto Burguez, Luis Fuente, César Crespo, José Luis Pardo i Blas Picón, entre altres. Tots ells són grans noms del circuit nacional de blues. En aquesta ocasió, el convidat especial és el cantant i guitarrista Víctor Sánchez (Madrid, 1993), que estarà acompanyat pel magnífic baixista Christian Morana, també assentat a Madrid, encara que ja és un vell conegut de la casa, i el propi Barona.

Sánchez es va introduir a l’escena de la música negra de la capital quan encara era menor d’edat. La seua veu i guitarra han estat al servei d’innombrables projectes, com Memphis Train (amb dos discos editats amb composicions pròpies i vàries gires per tot el país), Watchout (llegendària banda de funk madrilenya que porta més de trenta anys sobre els escenaris), Del Toro Blues Band (acompanyant al conegut armonicista Danny del Toro), Zulú Men, Blues Lee, Let it Beat, Rachel Reyes & The Fireballs, Surikato Blues o Tricky Brothers, entre altres. També ha acompanyat a prestigiosos músics de blues del circuit nacional, com Edu Bighands, Tonky de la Penya, Mayka Edjole, Quique Gómez, Alex Caporuscio, César Crespo o Sergio i Pablo Bárez… Un bagatge extraordinari per a un músic que encara no ha complert els trenta anys.

El 2022 va decidir muntar un projecte propi, donant origen a Víctor Sánchez & His Drinkin’ Fellas, en el qual actua acompanyat per una de les seccions rítmiques més sòlides que poden trobar-se als escenaris madrilenys: Pier Bruera a la bateria i Ernesto Larcher al baix, als quals sol sumar-se també el saxofonista Nata Estévez. El seu repertori barreja composicions pròpies i versions, en les quals desplega tota la seua força interpretativa i desimboltura.

Concert gratuït

Lloc

Can Jordi Blues Station
Carretera Eivissa-Sant Josep kilómetro 8
Sant Josep de sa Talaia, 07830 España
+ Mapa de Google
971 800 182
Envia l'esdeveniment als teus amics
Mapa