TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Flamenco / Hip Hop

Urban Music a la carpa de Sant Jordi, amb Vinnie Dollar i altres artistes de rap

30 de desembre de 2023 / 19:00 h - 22:00 h

El programa de festes de Nadal de Sant Josep inclou aquesta jornada dedicada a la música urbana, a la carpa de la plaça de Sant Jordi. Encapçala el cartell l’eivissenc Vinnie Dollar, que mescla el flamenc amb el rap, i que estarà acompanyat en el seu xou per G-Tano, Namo Delarose i Donny King. A més, actuaran RGC, Cross, Broken G, Khenza Wys i Dj Six.

Vinnie Dollar és el nom artístic, en la seua faceta més urbana, de Joan Lladó Roselló (Eivissa, 1988), un illenc de soca-rel i també cantaor de flamenc amb el grup Querencia. Amb el seu vessant urbà ha publicat múltiples senzills a les plataformes de música per streaming, on registra milions de reproduccions a l’any. Col·labora amb diferents artistes del gènere urbà, com Kinky Bwoy, Griffi, Haze, Donny King o Namo Delabeats, entre altres. És, sens dubte, un dels creatius del gènere més brillants i prometedors de l’illa.

Aquesta actuació es celebra en el marc del mercat de Nadal de Sant Jordi, que ofereix música i bon ambient durant totes les festes, des del 2 de desembre al 7 de gener. Horari: de dilluns a divendres, de 17 a 22 hores, i dissabtes, diumenges i festius, de 12 a 23. Consulta en aquest enllaç el programa de festes de Nadal.

Concert gratuït

Lloc

Plaça de Sant Jordi
Plaça de Sant Jordi, s/n + Mapa de Google
Informació del músic
Vinnie Dollar
Envia l'esdeveniment als teus amics
WhatsApp Image 2023-11-30 at 14.14.50
Mapa