TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Rock

Torna la Flower Power a Sant Josep, amb la banda Rock the Night i varis dj’s

11 de març de 2023 / 17:30 h - 12 de març de 2023 / 02:00 h

Sant Josep torna a celebrar la Flower Power, la festa hippy que sempre ompli el de gent, amb un concert, els millors dj’s i nombrós públic disfressat. La música en viu serà a càrrec de la banda Rock the Night, un quintet de Barcelona que ofereix un viatge musical pels grans clàssics del rock, amb versions de The Rolling Stones, AC/DC, Queen, The Beatles, Pink Floyd, Guns’n’Roses, Bon Jovi, Deep Purple, U2, Led Zeppelin… El seu espectacle està concebut per a convertir la nit en una autèntica festa i la composen músics professionals, que a més destaquen per la posada en escena. Un d’ells és el guitarrista Víctor Fisas, que viu a cavall entre Eivissa i la Ciutat Comtal, i que aquí és conegut per formar part de grups com Heritage, The Peluts o Catherine & Víctor, entre altres.

El concert començarà al voltant de les 22 hores i després la festa seguirà amb dos dj’s que sempre posen al públic a ballar amb frenesí: Jordi Cardona i Javi Box. Amb ells, la Flower Power continuarà fins a ben entrada la matinada.

La festa, no obstant això, començarà molt abans, ja des de la tarda (17,30 hores), amb una miniflower per als nens amb l’espectacle El Jardí Secret, de Lali BeGood. Aquest xou familiar oscil·la del funky al reggae, passant per l’ska, el rock, el pop, el dixieland, el folk i fins i tot la música balcànica. Tindrà lloc a la renovada zona de l’Ajuntament. Allí mateix, de 19 a 22 hores, també hi haurà tardeo, amb l’animació musical de Dj Pato i Dj AL, tots dos de Sant Josep.

Descarrega el programa complet de les festes de Sant Josep

Lali BeGood

En previsió d’una gran afluència de vehicles, l’Ajuntament de Sant Josep ha establert un dispositiu especial de la Policia Local, en el qual també col·laboren els voluntaris de l’agrupació de Protecció Civil de la localitat. A més de vetllar per l’absència d’incidents durant la celebració, els agents estaran a la disposició de totes les persones que vulguin comprovar si estan en condicions de poder conduir abans d’agafar el cotxe, realitzant de manera voluntària un test d’alcoholèmia a qui el demani. També hi haurà controls de consum d’alcohol i drogues a les carreteres al voltant del poble, per a garantir una circulació segura perquè tothom arribi a casa sa després de les festes.

També es recomana usar el transport públic (taxis i autobusos) sempre que sigui possible i, per a aquells que optin pel vehicle privat, es recorda que el millor és desplaçar-se en grup i triar un conductor segur. Hi haurà cinc àrees d’aparcament als voltants de Sant Josep, amb la novetat de l’esplanada situada al costat de la corba de Can Cantó (autorentat de cotxes), a l’entrada al poble des de Vila. A més, estaran els estacionaments de Cas Vildo, centre mèdic, l’aparcament al costat de l’hipermercat i els estacionaments pròxims al CEIP L’Urgell.

Concert gratuït
Mapa