TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Flamenco / Funky / Pop / Rock / Rumba

Tarda musical a Sant Josep, amb The Rosemary Family i Esta me la sé

1 novembre / 16:30 h - 20:30 h

Esta me la sé

Després de la frita de porcella popular, organitzada per Ca sa Majora segle XXI, que es servirà al costat de l’Ajuntament de Sant Josep amb motiu de la festivitat de Tots Sants, la festa seguirà amb múltiples activitats i música en viu, de la mà dels grups The Rosemary Family i Esta me la sé.

The Rosemary Family és una banda de versions de flamenc, rumba, funky i rock, establerta a Eivissa i composta pels germans Mario i David Romero, procedents d’Almagro (Ciudad Real). A aquesta columna vertebral es sumen ocasionalment la cantant Sara Oteiza i la percussionista Paula Vilaplana, al caixó flamenc.

The Rosemary Family. Foto: Joan F. Ribas

Esta me la sé, per altra banda, és un grup que recupera l’esperit de la revetlla popular i ofereix un ampli repertori de grans èxits de grups nacionals com La Oreja de Van Gogh, Estopa, El Canto del Loco, Fito y Fitipaldis, Pereza, Estopa, Extremoduro, Amaral, C. Tangana… Són cançons popularitzades en el segle XXI, en el marc d’un espectacle concebut perquè el públic les coregi a ple pulmó, en reviure els millors moments musicals d’aquests últims anys. Composen el grup Carlus Escandell (veu i guitarra), Eduardo Morcillo (guitarra), Juan Díaz (teclat), Antonio Amores (baix) i Lidia Escandell (bateria i percussions).

En paral·lel hi haurà tallers de manualitats relacionades amb la tardor i un escape room per al·lots i al·lotes d’entre 8 i 16 anys, consistent a desactivar una suposada bomba atòmica. En aquesta jornada festiva participaran també els alumnes de sisè de primària del CEIP l’Urgell, amb l’objectiu d’aconseguir fons de cara al seu viatge de final de curs.

Concert gratuït

Lloc

Zona vianants Ajuntament de Sant Josep
Carrer de Pere Escanellas, s/n. Sant Josep + Mapa de Google
Informació dels músics
Esta me la sé The Rosemary Family
Envia l'esdeveniment als teus amics
tots sants cartel rec
Mapa