TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Pop / Rock

Sopa de Cabra i Joven Dolores, al XXVI Sant Pepe Rock

28 de maig de 2022 / 21:30 h - 29 de maig de 2022 / 02:00 h

Després de dos anys al dic sec a causa de la pandèmia, torna un dels festivals més veterans que es celebren a Eivissa: el Sant Pepe Rock, que compleix la seua XXVI edició, amb la presència de dos grups importants: els eivissencs Joven Dolores i els gironins Sopa de Cabra, el grup de rock català que més discos ha venut en la història. L’edició anterior es va celebrar en 2019, amb la presència d’Ilegales, Uncle Sal i Bluesmàfia i es Saligardos.

L’esdeveniment coincideix amb la final de la Champions League entre el Real Madrid i el Liverpool, així que està previst habilitar una pantalla als voltants per a tots aquells que vulguin seguir el partit. El festival canvia d’ubicació i es trasllada del Pàrquing d’Autobusos de Cas Vildo, on es van celebrar les últimes edicions, a la zona d’estacionament de les Piscines Municipals, al costat del camp de futbol i l’escola de Sant Josep.

Sopa de Cabra porta a l’illa la gira ‘30 anys ben endins’, que celebra les tres dècades del seu disc més destacat, Ben endins, un directe que es va gravar a la sala Zeleste de Barcelona i que acabaria venent més de 100.000 còpies, amb temes tan inoblidables com ‘Si et quedis amb mi’, ‘El boig de la ciutat’, ‘L’Empordà’ o ‘Mai trobaràs’. La formació actual la composen Gerard Quintana, Joan Niyin Cardona, Josep Maria Thió, Francesc Cuco Lisicic i Josep Bosch, entre altres.

La banda eivissenca Jove Dolores, que també està de gira amb el seu segon disc, Un segundo, no para d’oferir concerts per tot el país. La formen David Serra i Joan Barbé, que arrosseguen una legió de seguidors ja des dels temps de Statuas d Sal i Projecte Mut, i en la part rítmica Frederic Torres i Joan Carles Marí.

Més informació aquí.

Concert gratuït

Lloc

Parking Piscines Municipals de Sant Josep
Avinguda del Diputat Josep Ribas, s/n. Sant Josep + Mapa de Google
Informació del músic
Joven Dolores
Envia l'esdeveniment als teus amics
COMPARTIR_XXSS_SantPepeRock2022_-1080x1350
Mapa