TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Blues / Funky / Soul

R.D.B., amb Lisa Rudy, Alex Delange i David Barona, en el 30 aniversari del Johnny’s Bar

17 novembre / 20:00 h - 22:00 h

Lisa Rudy

El popular restaurant i sala de concerts Johnny’s Bar, en Cala de Bou, continua celebrant el seu 30 aniversari amb un cicle de concerts de primera qualitat. Aquest divendres actua una nova formació, R.D.B., que componen tres músics de llarga trajectòria i prestigi: la cantant Lisa Rudy, el teclista Alex Delange i el bateria David Barona. Ofereixen un ampli repertori de versions de temes de soul, funky i blues, que sens dubte emocionaran al públic.

La londinenca Lisa Rudy, cantant, compositora i productora musical, porta molts anys compaginant una vida i una carrera artística a Eivissa, on actua en solitari i amb múltiples bandes com Lennox Lounge, amb actuacions internacionals, en les quals ha actuat al costat d’estrelles tan prestigioses com Nile Rogers, Nona Hendrix, Barbara Tucker o Kym Mazelle, entre moltes altres. Canta des de petita, escriu cançons des dels 14 anys i navega amb la seua poderosa veu per els mars del jazz, el pop, el soul o fins i tot el house i el góspel. També ha participat en musicals i té una gran experiència amb bandes, en estudis de gravació i en tots els aspectes relacionats amb la producció musical. També ha col·laborat amb diferents dj’s i productors d’Eivissa i el Regne Unit, encapçalant cançons.

Alex Delange

El parisenc Alex Delange resideix a Formentera i és un prestigiós pianista de jazz i soul, entre altres registres. En el passat va recórrer mig món actuant amb la prestigiosa cantant Kimberose, en llocs tan emblemàtics com el Festival de Jazz de Montreux. Actua sovent amb molts altres artistes, com, per exemple, Marinah de Ojos de Brujo. Destaca per la creativitat i capacitat d’improvisació.

David Barona

L’asturià David Barona, per la seua banda, és un dels mestres de la percussió més coneguts d’Eivissa i Formentera. La seua presència contínua en el circuit local té molt a veure amb un perfil de músic multidisciplinari i és freqüent veure’l amb Chimuchurri, Maya Alexander Porter, Chiclete Jazz, Neorama… També organitza les vetllades de blues de Teatro Ibiza i acompanya a solistes de gran prestigi en les seues escapades a l’illa. Ha girat o gravat amb artistes de rellevància nacional i internacional, com Macaco, Vargas Blues Band, Ramon Mirabet o Baroni One Time.

Concert gratuït

Lloc

Johnny’s Bar
C/ Es Caló, 53. Cala de Bou + Mapa de Google
971 786 882
Informació del músic
R.D.B.
Envia l'esdeveniment als teus amics
WhatsApp Image 2023-11-15 at 10.36.04
Mapa