TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Experimental / Jazz / Soul

Purple Frog, amb Julien Catonné, David Barona i Salvatore Licitra, a Can Tommy

15 juny / 16:00 h - 18:00 h

Penúltim concert en el restaurant Can Tommy de Sant Jordi, abans de l’habitual descans musical que sempre fan durant els mesos de més calor de l’estiu. En aquesta ocasió actua Purple Frog, una formació instrumental de jazz, neo soul i música experimental, formada pel pianista Julien Catonné i el percussionista David Barona. Tots dos conformen la columna vertebral d’aquesta formació, a la qual es sumen altres artistas de tant en tant. En aquesta ocasió estaran acompanyats pel contrabaixista Salvatore Licitra.

Julien Catonné és un pianista francès resident a Eivissa que es va criar en una família dedicada a l’art. Des de molt jove ja va desenvolupar una carrera musical molt versàtil, formant part de diferents agrupacions de jazz, blues, chanson française o funk, entre altres estils. Entre elles, la banda Les Gars Dans Le Coin, amb els quals va girar per tota Europa de festival en festival, i diferents treballs per a la companyia So Cabare, dins de la Big Band de Saint Thibault des Vignes. Tot això compaginat amb la seua labor de docència musical, en el Conservatoire de Saint Thibaut des Vignes, com a professor de piano jazz. Ja a Eivissa, actua sovent en solitari o amb diverses formacions, com la banda del Teatro Ibiza, el grup Swingin Tonic o acompanyant a la cantant Roxela.

L’asturià David Barona, resident a Eivissa des de fa anys, és un dels percussionistes més destacats de l’illa. Endorser de la marca de plats Diril Cymbals, ha tocat, girat o gravat amb músics de repercussió nacional i internacional, com Macaco, Vargas Blues Band, Steve Hunter (Lou Reed, Alice Cooper…) La Mississipi, Norberto Rodríguez Trio, John Jagger… També organitza cicles de blues amb els millors artistes del circuit nacional (Teatro Ibiza, Can Jordi…), com Mingo Balaguer, José Luis Pardo, Martín Burguez, Blas Picón, Pablo Sanpa, Betta Berodia, Iker Piris, Alberto Burguez, Luis Fuente, Alejandra Burgos, Dylan Bishop, etcètera. A les Pitiüses actua amb altres formacions, com Neorama, R.D.B., Chiclete Jazz, Maya Alexander Trío o Chimichurri, i a més acompanya a diferents artistes forans en el seu pas per les illes.

Salvatore Licitra es va llicenciar en Interpretació de Jazz amb l’especialitat de baix elèctric en el 2005, llicenciant-se també el 2014 a nivell superior en Interpretació clàssica, en l’especialitat de contrabaix, en el Conservatori de Música Santa Cecilia de Roma. Ha col·laborat amb orquestres de música clàssica i agrupacions de jazz, participant en diversos festivals per tota Europa. A l’illa és membre de l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa, actua amb bandes com Swingin Tonic, Eivissurfers, Cotton Cactus, Muriel Grossmann Quartet i ha acompanyat a múltiples artistes nacionals i internacionals en les seues actuacions per Eivissa.

Concert gratuït

Lloc

Can Tommy
Avinguda de Vicent Serra, 28. Sant Jordi + Mapa de Google
971 072 323
Informació del músic
Purple Frog
Envia l'esdeveniment als teus amics
Mapa