TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Jazz

Nova temporada del cicle Dies Musicals amb el jazz de Ichos, a Caló de s’Oli

17 febrer / 20:30 h - 22:00 h

Nova temporada del cicle Dies Musicals, organitzat pel Consell Insular d’Eivissa amb la col·laboració dels diferents ajuntaments, que en aquesta ocasió porta a l’escenari interior de l’Auditori Caló de s’Oli al sextet de jazz Ichos, format per músics professionals. La banda s’ha unit per a crear música dins del subgènere hard bop, que va néixer en els anys 50 i l’exemplifiquen artistes com Art Blakey & The Jazz Messengers, Miles Davis Quintet, Cannonball Adderley Quintet i Horace Silver.

El grup el formen Naco Aschei (trompeta), Víctor Ávila (saxo alt), Vicent Tur (trombó), Chelu García (Teclats), Txumari García (Contrabaix) i Dani Marín Cano (bateria. El seu repertori està compost per estàndards de jazz i, sobretot, temes propis, que van des del hard bop fins al blues, el funk i el jazz modal.

Les entrades tenen un preu a la taquilla de 3,50 €, que es redueix a 2 € de manera anticipada, sempre que s’adquireixen almenys dotze hores abans del concert a través del portal de tiquets del Consell.

Entrades
2€
Comprar entrades

Lloc

Auditori Caló de s’Oli
Carrer de Màlaga, 07829, Illes Balears
Sant Josep de Sa Talaia, 07829 España
+ Mapa de Google
Informació del músic
Ichos
Envia l'esdeveniment als teus amics
CARTELL FEBRER 24 model
Mapa