TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Blues

Nova tarda de blues a Can Tommy, amb Mr. Cool, Tío Marino i David Barona

9 març / 16:00 h - 18:00 h

Ramón Orencio, 'Mr. Cool'

Com tots els mesos, el bateria establert a Eivissa David Barona porta a una gran figura de blues del circuit nacional a l’escenari de Can Tommy. En aquesta ocasió es tracta de Mr. Cool, el prestigiós bluesman de Compostela, al qual acompanyaran el propi Barona i el gran baixista madrileny Marino Orejana, ‘Tío Marino’, que ha estat músic de sessió amb alguns dels artistes més grans del blues i el soul del nostre país.

Ramón Orencio, Mr. Cool, porta sobre els escenaris des que tenia quinze anys i es va convertir en professional en el 2000, actuant pels principals escenaris i festivals de blues del país. A més, interpreta molts altres gèneres, com el rock, el soul i el jazz manouche. Ha publicat una quinzena d’àlbums, participat en dotzenes de projectes musicals, bandes i espectacles en teatres, i a més és actor professional, professor de guitarra i director de cors.

Mr. Cool constitueix el seu xou en solitari o acompanyat de músics col·laboradors, com és el cas, i amb ell ha girat per tot el país. Actualment milita també en la banda de Nastasia Zürcher com a guitarrista i trompetista, en la de Mago Teto, com a guitarrista i cantant, i en Manú Manúsh, dedicada al gipsy jazz, on canta i toca la guitarra i la trompeta.

Marino Orejana, ‘Tío Marino’

Al baix, com dèiem, estarà ‘Tío Marino’, prestigiós guitarrista, baixista i organista de Hammond, que ha estat músic de sessió amb Raimundo Amador, Julián Maeso, Iker Piris, Luis Fuente ‘El pájaro metálico’, Alex Caporuscio i molts altres. A nivell internacional, ha acompanyat en les seues gires per Espanya a Jeff Spinoza, Mike Wheeler, Martha High, Julian Vaughn, Tbo Ripault, Jonny Burgin… Actuamente forma part de les bandes Station Road, Guayaberas, The Blind Lemons. The Hakemen i The Mad Reeds. Ha passat per tots els grans festivals de blues del país i per molts internacionals.

David Barona. Foto: Joan F. Ribas

David Barona, prestigiós percussionista, és actualment endorser de la marca de plats Diril Cymbals. Ha tocat, girat o gravat amb músics de repercussió nacional i internacional, com Macaco, Vargas Blues Band, Steve Hunter (Lou Reed, Alice Cooper…), La Mississipí, Norberto Rodríguez Trío, John Jagger, Mike Wheeler… Ha portat a Can Jordi a músics de blues com Mingo Balaguer, José Luis Pardo, Martín Burguez, Blas Picón, Pablo Sanpa, Betta Berodia, Iker Piris, Alberto Burguez, Luis Fuente, Alejandra Burgos, Dylan Bishop, Luis Regidor, etcètera.

Concert gratuït

Lloc

Can Tommy
Avinguda de Vicent Serra, 28. Sant Jordi + Mapa de Google
971 072 323
Informació del músic
David Barona
Envia l'esdeveniment als teus amics
Mapa