TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Pop / Rock

Nou Fun and Trucks a Caló de s’Oli, amb concert de Discover i karaoke

4 febrer / 13:30 h - 17:00 h

Joan F. Ribas

Torna la festa Fun and Trucks al recinte exterior de l’Auditori Caló de s’Oli. Habitualment es celebra l’últim diumenge del mes, encara que en aquesta ocasió s’ha retardat una setmana perquè coincideixi amb l’esdeveniment Sant Josep Contra el Càncer. El grup escollit en aquesta ocasió és Discover, per a donar pas després a una sessió de karaoke on el públic assistent podrà demostrar les seues habilitats vocals.

La banda Discover està formada per Javier Riera (guitarra, baix i veu), Chucky Planells (guitarra), Jesús Zamora (baix, teclats i guitarra) i Toni Planells (bateria), i ofereix un ampli repertori de versions de rock nacional i internacional de diferents èpoques: The Rolling Stones, U2, The Cure, Neil Young, Radiohead, Extremoduro, Loquillo, Héroes del Silencio…

El grup començarà al voltant de les 13,30 hores i el karaoke a les 15, i els food trucks estaran oberts des del migdia fins les 19 hores. A més, hi haurà una materclass de patins jumper Kangoo Jumps, impartida per l’instructora Carina Páez (es recomana reservar les botes en el telèfon 652 573 200), a les 11 hores; un discurs institucional i la formació de llaços humans, a les 12 hores; una masterclass de Salsation Fitnes Danse, a càrrec de la instructora Silvina Guerrero, a les 12,30 hores, i una meditació conscient, impartida per la psicòloga de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) Medina Rebollo, coincidint amb la posta de sol, a les 17,30 hores.

Concert gratuït

Lloc

Auditori Caló de s’Oli
Carrer de Màlaga, 07829, Illes Balears
Sant Josep de Sa Talaia, 07829 España
+ Mapa de Google
Informació del músic
Discover
Envia l'esdeveniment als teus amics
Mapa