TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Flamenco / Jazz

Los Aurora presenten ‘La balsa de la medusa’ a Calo de s’Oli

7 de maig de 2022 / 20:30 h - 22:00 h

Els aficionats a la bona música de Sant Josep estan d’enhorabona. Aquest dissabte podran tornar a gaudir del magnífic grup de flamenc-jazz que va revolucionar l’escena musical nacional i internacional, amb el llançament del seu primer disc ‘Aurora’ (Taller de Músics/Discmedi, 2017).

La seva proposta musical, atrevida i personal, representa un raig d’aire fresc per a un gènere com el flamenc, que definitivament ha perdut la por de fusionar-se amb altres estètiques. Los Aurora ja han actuat a l’escenari de Can Jeroni en el passat i desembarquen per primera vegada a Caló de s’Oli, després de passar per escenaris i festivals de països tan dispars com el Canadà, Corea, Xile, Rússia, Israel, Hongria, Alemanya o Polònia, entre altres.

En aquesta ocasió, Los Aurora acudeixen per a presentar el seu nou disc, ‘La balsa de la medusa’. El famós quadre homònim de Théodore Géricault és el punt de partida conceptual que els permet plasmar una crítica a la decadència a la qual la humanitat es veu abocada, per culpa de la corrupció del poder. El desig del grup és proclamar al món la necessitat d’esperança, cooperació i unió per a navegar cap a l’horitzó on neix l’aurora, sempre plena de llum, vida i força.

La nit, amb la seva part fosca i onírica, es precipita des de l’escenari sobre aquest nou espectacle, en el qual es recorren diverses referències artístiques per a generar la potent catarsi en què sempre deriva un concert de Los Aurora. Ho aconsegueixen a través d’un so més elèctric i enèrgic al qual ens tenen acostumats, més pròxim al rock.

Aquest nou enfocament artístic queda perfectament vestit amb la potent veu del cantaor Pere Martínez, el piano de Max Villavecchia, el baix de Javi Garrabella i la bateria de Joan Carles Marí, que a més és veí de Sant Josep. Compten també amb el potent ball de José Manuel Álvarez, un ballador que uneix tradició i modernitat, a base de pals jondos, com la seguiriya i la farruca, amb tocs més gamberros i experimentals.

Un concert, en definitiva, que a cap bon aficionat convé perdre’s.

Entrades
Gratuïta amb reserva prèvia
Reservar entrades

Lloc

Auditori Caló de s’Oli
Carrer de Màlaga, 07829, Illes Balears
Sant Josep de Sa Talaia, 07829 España
+ Mapa de Google
Envia l'esdeveniment als teus amics
los-aurora-2
Mapa