TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Folk / Latina / Rock / Salsa

L’anhelat retorn de Projecte Mut i Calle Boogaloo, per a celebrar Sant Josep

19 març / 19:30 h - 23:00 h

Sens dubte, el plat fort del programa de les festes de Sant Josep s’ha reservat per al dia del patró, amb el primer concert de Projecte Mut, després del celebrat anunci de la seua tornada als escenaris després d’una aturada de cinc anys. Abans actuarà el potent duo de música llatina Calle Boogaloo. La festa acabarà amb un Correfoc a càrrec dels Demonis, els mals esperits, a les 23 hores.

Projecte Mut va néixer el 2005 i el varen impulsar el cantant David Serra i el multiinstrumentista Joan Barbé. Al llarg dels seus 15 anys de música ininterrompuda varen triomfar en totes les regions de parla catalana i també en festivals de fora del país. Varen publicar sis àlbums i algunes cançons, com ‘Illa’, ‘En Voler’, ‘L’Hort’, ‘En la nit artificial’ o ‘Pa’, continuen sent autèntics himnes per a la gent eivissenca. Moltes de les seues cançons són poemes musicats d’escriptors eivissencs. D’alguna forma, Projecte Mut s’han constituït com hereus del grup Uc, proporcionant altres cançons a les noves generacions que posen música i paraules a les seues arrels i sentiments per la terra.

Serra i Barbé sempre s’envolten d’una banda de grans músics, entre els quals figuren Frank J. Cogollos (violí), Antonio Amores (baix), Xico Bufí Verro (instruments tradicionals), David Adán (bateria) i Raúl Moya (acordió).

Calle Boogaloo. Foto: Joan F. Ribas

Per altra banda, Calle Boogaloo és un duo de música cubana i llatina, format pel trompetista Julián Valdés i el percussionista Juan Soul. Tots dos canten i el seu repertori conjuga ritmes de funk, soul i disco, barrejats amb música africana i llatina de qualitat; un estil que ells denominen afro latin mambo. La seua música sona alegre i tropical i omple de ritme qualsevol escenari.

 Descarrega el programa complet de les festes de Sant Josep

Concert gratuït

Lloc

Zona vianants Ajuntament de Sant Josep
Carrer de Pere Escanellas, s/n. Sant Josep + Mapa de Google
Informació dels músics
Projecte Mut Calle Boogaloo
Envia l'esdeveniment als teus amics
Poster Sant Josep 2024_page-0001 rec
Mapa