TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Funky / Latina / Reggae

La multitudinària banda femenina Hafa Afrosweet, en el Sol Post a s’Oli Fest

12 d'agost de 2023 / 20:00 h - 23:00 h

Aquest estiu es celebra al recinte exterior de l’Auditori Caló de s’Oli la primera edició del Sol Post a s’Oli Fest, un cicle de concerts organitzat per l’Ajuntament de Sant Josep que té lloc tots els caps de setmana, des del 15 de juliol fins al 9 de setembre. El certamen compagina grups locals amb grans figures nacionals i estrangeres, com Joachim Kühn Trio & Andrés Coll, Larry Campbell & Teresa Williams, Hafa Afrosweet, Jorge Pérez & Patax o Mar Sánchez Trío, entre altres. La barra i els food trucks obren a les 20 hores i el concert s’inicia amb la posta de sol.

En aquesta ocasió, la banda escollida és una de les més sorprenents del programa. Es tracta de Hafa Afrosweet, una formació multitudinària de dones que exploren ritmes pròxims al afrobeat, un estil tradicionalment masculí, que fusionen amb altres músiques del món, com ara reggae, soul, funk, rock, llatina… Tenen cançons en anglès, francès i castellà i les lletres constitueixen una particular mirada del feminisme, l’ecologia i el respecte a tota la diversitat a la Terra. A Caló de s’Oli el grup estarà compost per Marina Blanot (veu principal), Elena Castelló (guitarra elèctrica), Inma Claudio (cors, sota elèctric), Sara González (bateria), Laura Nadal (cors i teclats), Belén Martín (saxo alt), Mónica Viera (saxo baríton) i Ana Morga (percussió).

Hafa Afrosweet parteix de la il·lusió d’Ana Morga, percussionista del grup i co-creadora de ‘La batucada que entiende’, un conegut grup de batucada de noies, a Madrid. Ana volia un grup afrobeat i d’aquesta idea van anar sorgint components, i amb elles sons, ritmes i propostes. “Afrosweet” és com elles denominen a la mescla que han creat, de la qual emergeixen arravataments de reggae i de funk, sospirs del suds, ímpetus hiphopers d’empoderament femení…

El 2019 van llançar l’EP Dream i l’any passat el senzill ‘Ama’, juntament amb La Mari de Chambao; un tema fresc i bailaongo que parla de l’amor divers i rebel, i de la seua capacitat per a canviar les coses.

Més informació en aquest enllaç.

Concert gratuït

Lloc

Auditori Caló de s’Oli
Carrer de Màlaga, 07829, Illes Balears
Sant Josep de Sa Talaia, 07829 España
+ Mapa de Google
Envia l'esdeveniment als teus amics
S'Oli Fest_12.08
Mapa