TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Clàssica / Jazz

La guitarra de Antoni Isidor Marí a Sant Francesc, amb el ‘I Cicle Música i Patrimoni’

1 juny / 20:00 h - 21:30 h

L’Ajuntament de Sant Josep ha creat el ‘I Cicle Música i Patrimoni’, que porta composicions clàssiques a llocs emblemàtics per història, tradició i arquitectura. Aquest primer certamen consta de sis concerts, que es distribueixen per tot el municipi. Amb ell es vol donar protagonisme al preciós patrimoni local i obrir aquests espais a la música clàssica i als joves que ja comencen a destacar en ella.

Aquesta penúltima convocatòria del cicle tendrà lloc a l’església de Sant Francesc de s’Estany. El protagonista serà Antoni Isidor Marí Marí, natural de Sant Joan de Labritja i estudiant de guitarra en el Conservatori Superior del Liceu, a Barcelona. El programa oscil·larà entre la guitarra clàssica i la de jazz, sense perdre de vista la música tradicional eivissenca.

El recital pretén exercir, a mode de retrospectiva, un viatge per les obres que més han marcat la seua trajectòria com a guitarrista clàssic i elèctric, compaginant totes dos tradicions per a crear un so propi i amalgamant el repertori clàssic amb la improvisació jazzística. A aquest repertori, com dèiem, se li sumaran algunes de les cançons populars eivissenques amb les quals Antoni ha crescut, arreglades per a guitarra sola, que, juntament amb clàssics i moderns del repertori guitarrístic, atorgaran al programa un sentit unitari, personal i, al mateix temps, col·lectiu.

Antonio Isidor Marí Marí (Sant Joan de Labritja, 1999) és un guitarrista de jazz establert a Barcelona, on actualment cursa els estudis superiors de guitarra elèctrica en el Conservatori Superior del Liceu. Malgrat haver crescut envoltat i animat cap a la música moderna, s’ha format àmpliament en la tradició clàssica, primer en el Conservatori Professional de Música d’Eivissa i Formentera, i més tard en el Conservatori Municipal de Música de Barcelona. També ha actuat amb grups com Marta Colomar Group, Libitum Duo o Petit Cor/Cor de Cambra Eivissa, i realitzat diferents concerts en nom propi, com a intèrpret clàssic.

Més informació sobre el cicle en aquest enllaç

Concert gratuït

Lloc

Plaça de Sant Francesc
Sant Francesc de s'Estany + Mapa de Google
Informació del músic
Antoni Isidor Marí
Envia l'esdeveniment als teus amics
949bca98-be57-48e8-93f6-3e7fd39fc35b
Mapa