TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Jazz

La banda holandesa de jazz The Dam Jawn, amb el gran Dick Oatts, a Caló de s’Oli

18 maig / 20:00 h - 22:00 h

Els aficionats eivissencs al jazz estan d’enhorabona. Aquest dijous l’Auditori Caló de s’Oli rep per primera vegada a la prestigiosa banda de jazz holandesa The Dam Jawn, acompanyada de l’increïble saxofonista Dick Oatts, un músic i compositor mític de Nova York, nascut el 1953, que ha actuat i gravat amb músics de la talla Joe Henderson, Jerry Bergonzi, Joe Williams, Sarah Vaughan i fins i tot Ella Fitzgerald. També ha exercit com a professor a l’Escola de Música de Manhattan i ha estat artista resident en el Conservatori d’Amsterdam, encara que des de 2006 exerceix com a professor en el prestigiós Boyer College of Music and Dance, de la Universitat Temple de Filadèlfia.

Dick Oatts

The Dam Jawn & Dick Oatts es troben de gira per Europa, presentant el seu àlbum de debut en el qual precisament ha col·laborat el saxofonista americà. El grup holandès, per la seua banda, està compost per cinc joves músics. Tots ells es van formar com a grup a través d’una experiència compartida als Estats Units, havent viscut i estudiat junts a Filadèlfia, on van conèixer Oatts i van començar a compondre i arreglar la seua música com a banda.

The Dam Jawn

Els integrants d’aquesta formació són Martin Díaz (saxo alt), Frank Groenendijk (saxo tenor), Joan Fort (guitarra), Philip Lewin (contrabaix) i Nitin Parree (bateria). Encara que els cinc components viuen i estan actius a Amsterdam, el quintet és molt internacional. Martín Díaz i Joan Fort procedeixen de Catalunya, Philip Lewin és de Stuttgart (Alemanya) i Nitin Parree i Frank Groenendijk són dels Països Baixos. Després del seu pas per l’Auditori Calo de S’Oli actuaran a Barcelona, en el famós club de jazz Jamboree.

Concert gratuït

Lloc

Auditori Caló de s’Oli
Carrer de Màlaga, 07829, Illes Balears
Sant Josep de Sa Talaia, 07829 España
+ Mapa de Google
Envia l'esdeveniment als teus amics
305ba9cf-ec17-44d7-a5e1-2c423bfda713
Mapa