TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Indie / Jazz / Rock

L’indie rock de León Benavente i la guitarra d’Omar Alcaide, a Dorado Live Shows

18 d'agost de 2022 / 20:00 h - 23:00 h

León Benavente

León Benavente neix en 2012 de la unió alguns dels músics més prestigiosos i veterans del panorama nacional: Abraham Boba (veu i teclats), Eduardo Baos (baix i sintetitzadors), Luis Rodríguez (guitarra) i César Verdú (bateria). La banda arriba al complet a l’escenari de platja de Dorado Live Shows, precedit per un dels músics eivissencs més joves i prestigiosos: Omar Alcaide.

Encara que són de diferents procedències, els músics que conformen León Benavente tenien en comú transitar sovint pel tram de carretera que uneix León amb Benavente. D’aquí sorgeix el nom d’aquesta banda de indie rock i del seu primer àlbum, León Benavente (2013), amb el qual van necessitar poc temps per a col·locar-se en els cartells dels principals festivals i abarrotar sales per tot el país, a més de creuar el toll.

En 2016 va sortir el seu segon disc, 2, fins a acabar signant un total de vuit àlbums. L’últim és ERA (2022), que parla del final de les coses i els nous començaments. El porten presentant des de principis d’any, en el transcurs d’una gira gairebé ininterrompuda per tot el país.

Omar Alcaide. Foto: Joan F. Ribas

Omar Alcaide (Ibiza, 2000) es uno de los músicos más talentosos que han surgido en la isla en los últimos años. Guitarrista virtuoso con una clara tendencia al jazz y la música experimental, ha tocado con los mejores músicos de Ibiza y desde hace un tiempo, ya establecido en Madrid, gira internacionalmente acompañando a músicos de la talla de Vanessa Martín.

En 2021 publicó su disco Equxtorial, un compendio de electrónica, ritmos latinos, jazz, hip-hop y todos los estilos que le gustan, con cierto sonido afro como nexo de unión, ya que su familia paterna procede de Guinea Ecuatorial. En él participan músicos de la talla de Juanito Makandé, Escandaloso Xpósito, Bubby Lewis, Juan Arance y Pere Navarro, entre otros.

Entrades
20€
Comprar entrades

Lloc

Dorado
C/ de la Ruda, 2. Platja d’en Bossa + Mapa de Google
971 393 268
Envia l'esdeveniment als teus amics
DORADO 1080 X 1080 Logo ED OK11
Mapa