TOP
Vegeu tots els locals
Hotel

Dorado Lives Shows

Les millors bandes nacionals i de l’illa s’alternen les nits d’estiu a la terrassa d’aquest complex temàtic de la Platja d’en Bossa, aferrat a la mar

Els hotels Dorado i Santos Ibiza, situats contiguament i en primera línia a la Platja d’en Bossa i impulsats per l’hoteler i promotor de concerts Diego Calvo i la cadena d’allotjaments temàtics Concept Hotel Group, organitzen tots els estius un potent programa de concerts on actuen alguns dels millors grups del panorama nacional, juntament amb algunes de les bandes locals més interessants.

Els concerts tenen lloc a la terrassa de la piscina de l’hotel Santos Ibiza, mentre que el backstage se situa en el Dorado. Pel seu escenari, amb la mar com a teló de fons, han passat noms tan coneguts com Los Zigarros, Sex Museum, La Bienquerida, Mikel Erentxun, Anni B. Sweet, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Johnny Burning, Marlango, Los Planetas, Sidonie, Arizona Baby, Los Coronas o Lori Meyers, entre molts altres. I des de l’illa, han actuat The Moonshine Band, Uncle Sal, Quin Delibat, Vudú Delta, Slim & Whylan, Pere Navarro, Stone Corners, Billy Flamingos o Lucy Sky & The Diamonds. Les entrades poden adquirir-se a través del seu web.

Vídeos

Derbi Motoreta’s Burrito Cachimba

Uncle Sal (Dorado Lives Shows)

Amaia (Dorado Lives Shows)

Dorian (Dorado Lives Shows)

Contacte
C/ de la Ruda, 2. Platja d’en Bossa
971 393 268 info@doradoliveshows.com Com arribar Web
Xarxes
Concerts
En les nits d'estiu, de juny a setembre, organitza un ampli programa de recitals