TOP
Vegeu tots els locals
Hotel

Dorado

Les millors bandes nacionals i de l’illa s’alternaven a les nits d’estiu a la terrassa d’aquest complex temàtic de la Platja d’en Bossa, aferrat a la mar

Els hotels Dorado i Santos Ibiza, situats contiguament i en primera línia a la Platja d’en Bossa i impulsats per l’hoteler i promotor de concerts Diego Calvo i la cadena d’allotjaments temàtics Concept Hotel Group, organitzaven tots els estius un potent programa de concerts, amb el nom Doado Live Shows, on varen actuar alguns dels millors grups del panorama nacional, juntament amb algunes de les bandes locals més interessants.

Els concerts tenien lloc a la terrassa de la piscina de l’hotel Santos Ibiza, mentre que el backstage es situava a el Dorado. Pel seu escenari, amb la mar com a teló de fons, varen passar noms tan coneguts com Los Zigarros, Sex Museum, La Bienquerida, Mikel Erentxun, Anni B. Sweet, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Johnny Burning, Marlango, Los Planetas, Sidonie, Arizona Baby, Los Coronas o Lori Meyers, entre molts altres. I des de l’illa, varen actuar The Moonshine Band, Uncle Sal, Quin Delibat, Vudú Delta, Slim & Whylan, Pere Navarro, Stone Corners, Billy Flamingos o Lucy Sky & The Diamonds. A partir de 2023 els concerts es traslladaren al recinte Venice Bay de Cala de Bou, al costat dels hotels Paradiso Art Hotel i Gran Paradiso, de la mateixa cadena.

Vídeos

Derbi Motoreta’s Burrito Cachimba

Uncle Sal (Dorado Lives Shows)

Amaia (Dorado Lives Shows)

Dorian (Dorado Lives Shows)

Contacte
C/ de la Ruda, 2. Platja d’en Bossa
971 393 268 info@doradoliveshows.com Com arribar Web
Xarxes
Concerts
Aquest Hotel de Platja d'en Bossa durant anys ha programat concerts de figures nacionals, a l'estiu.