TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Blues / Jazz / Soul

Juan Sebastián Vázquez & Astrid Canales Trio, a Can Jordi Blues Station

8 juny / 13:00 h - 15:00 h

Astrid Canales

De la mà del bateria establert a Eivissa David Barona, que cada segon dissabte de mes porta a lo millor del circuit nacional del blues a Can Jordi, arriba Juan Sebastián Vázquez & Astrid Canales Trío. Astrid Canales és una jove i prestigiosa cantant, que en aquesta ocasió navegarà amb la seua veu espectacular pels territoris del blues, el neo soul, el jazz i el funk. Per altra banda, Juan Sebastián Vázquez és un pianista prodigiós, amb unes melodies a les quals es sumarà el groove de David Barona. Podem afirmar, per tant, que s’aproxima un concert d’alt voltatge.

Astrid Canales (Eivissa, 1996) és una cantant d’arrels colombianes i alemanyes, nascuda a l’illa, encara que establerta a Madrid, que va començar a estudiar música als quatre anys, formant-se primer en clàssica, per a després apassionar-se pel jazz i els sons del rhythm and blues. Es va donar a conèixer el 2020 amb el senzill ‘Aye’, una proposta en espanyol on fusionava diferents estils com l’electrònica, el folklore llatí i el jazz modern.

Després d’això, el 2021, va editar els dos primers EP: Regret It i Primavera Invierno, treballs amb pinzellades de ritmes urbans, hip hop, neo soul i cançó tradicional. Des de llavors no ha parat de publicar senzills a les principals plataformes digitals. El 2023 va llançar, al costat de Juan Sebastián Vázquez, un preciós disc intimista anomenat Abrazarte, amb set cançons. Ha actuat per tot el país i ha ofert concerts acompanyant a gran quantitat de bandes i artistes.

Juan Sebastián Vázquez

Juan Sebastián Vázquez és de Vitòria i va començar els seus estudis de piano clàssic als quatre anys. Als 17 anys ja es va iniciar en el jazz a temps complet, fins a entrar a Musikene, en la modalitat de piano jazz, on va aconseguir la primera matrícula d’honor concedida pel centre en l’assignatura de Recital. El 2012 va crear Juan Sebastián Trío i amb 20 anys va gravar el primer disc, Lluvia de mayo (2012), guanyador de múltiples premis. El 2017 va llançar el segon, Tribute, i recentment, el citat Abrazarte, al costat de Astrid Canales.

Ha tocat a certàmens de jazz de mig món, inclòs el Festival Internacional de Jazz de Sant Sebastià. Ha gravat i girat amb músics de la talla de Theo Croker, Bob Sands, Terell Stafford, Javier Colina, Jorge Pardo, Pablo Martín Caminero, Joaquín Chacón, Víctor Merlo, Guillermo McGill, Daniel García, Antonio Miguel, Francisco López Loque, Michael Olivera, Esteve Pi, Borja Barrueta, Cecilia Krull, etcètera. A Can Jordi va actuar ja al novembre passat, al costat del guitarrista i cantant Luis Regidor i el propi Barona.

David Barona

David Barona, prestigiós percussionista, és actualmente endorser de la marca de plats Diril Cymbals. Ha tocat, girat o gravat amb músics de repercussió nacional i internacional, com Macaco, Vargas Blues Band, Steve Hunter (Lou Reed, Alice Cooper…), La Mississipí, Norberto Rodríguez Trío, John Jagger… Ha portat a Can Jordi a músics de blues com Mingo Balaguer, José Luis Pardo, Martín Burguez, Blas Picón, Pablo Sanpa, Betta Berodia, Iker Piris, Alberto Burguez, Luis Fuente, Alejandra Burgos, Dylan Bishop, Luis Regidor, etcètera.

Concert gratuït

Lloc

Can Jordi Blues Station
Carretera Eivissa-Sant Josep kilómetro 8
Sant Josep de sa Talaia, 07830 España
+ Mapa de Google
971 800 182
Envia l'esdeveniment als teus amics
Mapa