TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Blues

José Luis Pardo & Tota Blues sobre l’asfalt de Can Jordi

14 octubre / 13:00 h - 15:00 h

José Luis Pardo & Tota Blues

De la mà de David Barona, el gran bateria asturià resident a Eivissa, arriba un nou vermut de blues a Can Jordi, amb un quartet d’excepció en el que estaran el prestigiós guitarrista José Luis Pardo, que ja ha visitat la Station en una altra ocasió, i el armonicista Tota Blues, un altre personatge imprescindible del panorama nacional. A més de Barona a la bateria, els acompanyarà el baixista Ernesto Larcher, que ve de Madrid.

José Luis Pardo, Can Jordi Blues Station. Foto: Joan F. Ribas

José Luis Pardo, guitarrista i cantant argentí establert a Madrid, és un dels pocs artistes no anglosaxons que es mouen amb comoditat pel circuit de blues internacional. Amb el seu projecte personal, ha girat per mig món i també ha acompanyat a una gran varietat d’artistes dels Estats Units, entre els que destaquen Corey Harris, Bob Margolin, Tail Dragger, Michael Burkso o Vasti Jackson. Pardo compta amb una desena de discos editats, exerceix com a director de l’Escola de Blues de Madrid i, a més, produeix discos i gires a través de la seua productora Blues R Us.

Tota Blues

Tota Blues (Flavio Rigatozzo), per altra banda, és un armonicista i cantant també procedent de l’Argentina, que resideix a Barcelona des de fa gairebé vint anys. Fundador i líder de Tota Blues Band, és un referent del Chicago Blues i del “southside sound” de la ciutat. S’ha passejat per la majoria de festivals de Blues d’Espanya (Hondarribia, Cazorla, Cerdanyola, Barcelona, Girona, Mijas, Béjar…) ja sigui amb el seu grup o acompanyant a figures internacionals com Bob Margolin, Tail Dragger, Dave Riley, Barrelhouse Chuck, Louisiana Red, Bob Stroger, James Wheeler, Aron Burton, Phil Guy, Dave Myers… La seua presència sempre constitueix una garantia de blues tradicional i autèntic.

David Barona. Foto: Joan F. Ribas

David Barona, prestigiós percussionista, és actualment endorser de la marca de plats Diril Cymbals. Ha tocat, girat o gravat amb músics de repercussió nacional i internacional, com Macaco, Vargas Blues Band, Steve Hunter (Lou Reed, Alice Cooper…), La Mississipi, Norberto Rodríguez Trio, John Jagger… També és l’organitzador del cicle de blues The Trill is Here, a Teatro Ibiza, on ha tocat amb gent de la talla de Mingo Balaguer, el propi José Luis Pardo, Martín Burguez, Blas Picón, Pablo Sanpa, Betta Berodia, Iker Piris, Alberto Burguez, Luis Fuente, Alejandra Burgos, Dylan Bishop, etcètera, que quan venen a l’illa també fan parada a la Station.

Concert gratuït

Lloc

Can Jordi Blues Station
Carretera Eivissa-Sant Josep kilómetro 8
Sant Josep de sa Talaia, 07830 España
+ Mapa de Google
971 800 182
Envia l'esdeveniment als teus amics
Mapa