TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Folk / Indie / Pop / Rock

Es Cubells celebra el dia del Carme amb la música d’Hostal Pascual i Endèmics

16 de juliol de 2023 / 21:00 h - 17 de juliol de 2023 / 00:30 h

Hostal Pascual

Després de la III edició del Carme’n’Rock, celebrada la nit anterior, es Cubells celebra la festivitat del Carmen amb un concert protagonitzat per dos bandes locals: Hostal Pascual i Endèmics. El concert tendrà lloc al pàrquing, després de la missa amb processó i ball pagès a càrrec del Grup Folklòric de Sant Jordi de ses Salines. A les 21 hores sortirà a l’escenari Endèmics i a les 22,30 ho farà Hostal Pascual.

Endèmics. Foto: Joan F. Ribas

Endèmics és un grup de folk rock eivissenc, amb un repertori propi de temes en català, format per Cristina Marí (veu i guitarra), Josep Cardona (guitarra), Salva Sanchís (baix) i Rafel Serra (bateria). Es va formar el 2022 i enguany han guanyat el concurs ‘Cançó de la Nit de Sant Joan’, del Institut d’Estudis Eivissencs, amb la cançó ‘Deixa anar’ (lletra i música de Cristina Marí). L’any passat ja van formar part del disc Flama, que reunia els millors temes que es presenten al certamen, amb la cançó ‘Illa de Bes’ (lletra de Josep i Nuria Cardona i música de Josep Cardona).

Hostal Pascual navega entre el pop, el rock i el indie, amb temes propis cantats en anglès en la seua majoria i una instrumentació molt viva, esquitxada de riffs tropicals. La banda es va formar el 2018, després que Pascual Fernández, el seu cantant i guitarrista, tornés a l’illa després de passar uns anys a Barcelona, on va desenvolupar altres projectes musicals. En tornar, s’ajunta amb els seus amics del col·legi de Jesús, Rogelio Martín (guitarra) i Manu Fernández (baix), als quals s’uneix José Riera (bateria), de Puig d’a Valls. El 2019 van publicar el seu primer àlbum anomenat Smile & Go.

Concert gratuït

Lloc

Parking des Cubells
Plaça des Cubells, s/n + Mapa de Google
Informació dels músics
Endèmics Hostal Pascual
Envia l'esdeveniment als teus amics
IMG_9094
Mapa