TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Indie / Rock

Dorian aterra a Dorado Live Shows després de la seua gira per Amèrica, compartint cartell amb Cintia Lund

9 de juny de 2022 / 20:00 h - 23:00 h

Dorado Live Shows rares vegades repeteix bandes en el seu programa estiuenc, però amb Dorian és fàcil fer una excepció. Van estar-hi en format acústic en 2016 i en 2018, i ara repeteixen amb un bagatge encara major. El grup, un dels més internacionals del nostre país, desembarca a Eivissa després d’una potent gira americana, que ja els ha portat a països com Mèxic, Xile, Colòmbia, el Perú, l’Equador o l’Argentina, i que després de la parada eivissenca els portarà a moltes ciutats dels Estats Units.

Cada vegada que aquesta banda barcelonina, fundada fa ja gairebé vint anys, es puja a l’escenari, transporta al públic a un altre lloc, a una altra realitat espai-temporal. El seu so és una fusió molt personal de indie rock, new wave i música electrònica, amb vuit discos a l’esquena. L’últim, Ritual, s’acaba de publicar i conforma bona part del seu repertori actual en directe, juntament amb temes de l’anterior, Justicia Universal (2018) i algun dels més antics.

El grup va ser fundat per Marc Gili (principal compositor i lletrista del grup), Belly Hernández (piano, sintetitzadors, arranjaments i veus) i Bart Sanz (baix), als quals acompanyen Lisandro Montes (sintetitzadors, guitarres, arranjaments i veus) i Víctor López (bateria i percussions).

Foto promocional de Cintia Lund

L’actuació de Dorian estarà precedida per una altra coneguda artista: Cintia Lund. Aquesta cantant i compositora canària, d’origen suec, va debutar amb l’àlbum Nueva York Anthem (2017), amb tints pop i influència de la música dels 70, en el qual descriu a través de les cançons la seua experiència adolescent a la gran poma. A continuació, es va establir a Madrid, enrolant-se en l’actual moguda madrilenya de bandes indies.

En les composicions en castellà del seu segon LP, del qual ja ha avançat alguns singles, parla de desamor, de fantasmes del passat i també proposa intensos moments d’hedonisme, a cop de sintetitzador. En els seus directes, igual que en tot el que fa, sempre destaca la cuidada posada en escena i la seva presència.

Entrades
20€
Comprar entrades

Lloc

Dorado
C/ de la Ruda, 2. Platja d’en Bossa + Mapa de Google
971 393 268
Envia l'esdeveniment als teus amics
DORADO 1080 X 1080 Logo ED OK9 copia
Mapa